tromaktiko: Καταστροφικά πειράματα αντί προνοητικής σκέψεως...

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Καταστροφικά πειράματα αντί προνοητικής σκέψεως...



Γράφει ο Ιάσων
«Ο Στοχασμός, όταν προηγείται της πράξεως, μας παρέχει ένα σπουδαίο πλεονέκτημα: Μας επιτρέπει να κερδίσουμε χρόνο , να σωθούμε από προβλέψιμες περιπέτειες, να αποφύγουμε...   την υποχρέωσι να ζήσουμε άθλιες λύσεις, που μόνο αν λίγο σκεπτόμεθα σοβαρά γι αυτές , εκ των πρότερων, θα ήταν ξεκάθαρο πόσο άσχημες ήσαν..

Εάν όμως με υποκρισία ή ιδεολογικό φανατισμό δεν χρησιμοποιούμε την σκέψι μας γι αυτό τον σκοπό.. και περισσότερο από όλα για την πολιτικήη. Αν είμεθα τρις-ευτυχισμένοι να συμπαρασυρθούμε μέχρι το τέλος σε επικίνδυνες περιπέτειες, προτού καταστούμε ικανοί να κρίνουμε στο τέλος-και όταν θα είναι πολύ αργά- όπως συχνά πράξαμε κατά την διάρκεια του 20υ αιώνα..Τότε δικαίως κάποιος θα διερωτηθεί: Ποιος είναι ο σκοπός στην απόκτησι της λειτουργιάς της γνώσεως ή και της αφθονίας της πληροφορίας..

Jen Francois Revel
(Connaissance inutile)
Συνήθως μετά τις εκλογές οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί, οι «διανοούμενοι» μας, οι επιμορφωτές και  παραμορφωτές της λεγομένης κοινής γνώμης,  ισχυρίζονται το φαιδρό με σοβαρότητα.
«Ο σοφός λαός αποφάσισε..»  Υπονοώντας ότι η απόφασι που εκφράζει το εκλογικό σώμα με καθολική ψηφοφορία είναι και η σωστή η συνετή, η δικαία, , η σοφή..Βεβαίως στο βάθος του απείρου χρόνου,  δηλαδή -αν θέλουμε να είμεθα αισιόδοξοι- μετά από 2000 ακόμη χρόνια το 4014, αφού θα έχουν δοκιμασθεί όλες οι δυνατές περιπτώσεις εκλογής με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς  και τα αποτελέσματα κάθε φορά θα έχουν τιμωρήσει αλλά  θα έχουν καταστήσει σοφότερο τον λαό..Τότε μετά από άπειρα χρόνια , η απόφασι του λαού θα είναι ίσως σοφή..αφού οι προηγούμενοι  επέλεξαν να γίνουν πειραματόζωα της ιδεοληπτικής και φανατικής προτιμήσεως τους ,χωρίς καν να σκεφθούν τις συνέπειες των επιλογών τους. Επανειλημμένως και συνεχώς..

Σήμερα όμως?
 Όταν μετά από πολέμους,  εθνικές καταστροφές,  την άνοδο του Ναζισμού και την κατάρρευσι του σ ένα παγκόσμιο λουτρό αίματος  και γενοκτονίες  αθώων λαών κάθε φυλής με προεξάρχουσα την Εβραική.. Την επεκτατική εγκληματική  επικράτησι  του κομμουνισμού, την υποδούλωσι δισεκατομμυρίων ανθρώπων  στο αιμοσταγές τυραννικό απάνθρωπο καθεστώς   Στάλιν, Μάο, Πολ , Ερυθρων Χμερ— του Φιντελ,  του σημερινου διεταραμμενου τυραννου της Β Κορεας μ Κιμ  Γιονγκ  Ουν, την αδιάψευστη αποκάλυψι των Γκουλαγκς των δημοσίων ψυχιατρείων τον απορφανισμό της ανθρωπότητος με δεκάδες εκατομμυρια αθώων.. .  και τέλος την ολοσχερή αυτοκαταρρευσι του υπαρκτού «σοσιαλισμού» όταν δεν έμεινε πια τίποτα όρθιο.. Πως είναι δυνατόν ,,μετά από όλα αυτά  να υπάρχουν ανάμεσα  μας άνθρωποι που εξακολουθούν και επιλέγουν τη τυραννία.

Όταν ακόμη και στην χώρα μας όλα αυτά έχουν γίνει πλέον γνωστά , όσο και αν η παραπληροφόρησι το γάνωμα της ιστορίας, η κατήχησι στα σχολεία ,η επέλασι της μεταπολιτεύσεως, των πασοκικων κλαδικών, η παράδοσι της εξουσίας στους συνδικαλιστές και τους δημοσιογράφους κατέστρεψαν τον κοινωνικό ιστό και δημιούργησαν το σημερινό γονότυπο του Έλληνα καραγκιόζη..του αμόρφωτου Έλληνα που μισεί την ανταγωνιστικότητα την άμιλλα την πρόοδο..
Του Έλληνα οκνού μίσερου, χαλαρού, φραπεδάκια που τρέφεται με κρατικές αργομισθίες επιδόματα , διορισμούς , άπατες και που για όλα του φταίνε  οι ξένοι επειδή τον δάνεισαν βομβάρδισαν την Ελλάδα με δισεκατομμυρια (320!! Μόνο την τελευταία  τριετία χωρίς να υπολογίζουμε  το σχέδιο Μάρσαλ  και τις επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ενώσεως..ζητώντας  μόνο το αυτονόητο ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ του καρκινικού κρατους,, )  προκειμένου να αποφύγει αυτή η χώρα την ολοσχερή καταστροφή… Και ενώ φάγαμε ζήσαμε πλουσιοπάροχα σαν κηφήνες   και  τραγουδήσαμε σαν τζιτζίκια  όλα τα βράδια μέχρι τα ξημερώματα γλεντώντας με δανεικά, ακόμη και τώρα  υπάρχουν ανάμεσα μας συμπολίτες μας που μετά από αυτό τον  ανελέητο !!! βομβαρδισμό ό των δισεκατομμυρίων θέλουν επιλέγουν να  βλέπουν συνομωσία μίσους κατά της Ελλάδος και υποχθόνια σχέδια, όλων των πολιτών της Ευρώπης και της Αμερικής , όλου του κόσμου πλην βεβαίως του Ξανθού γένους  και του φιλειρηνικού , του καλου χριστιανού, του δημοκράτη, του γενναίου  δισεκατομμυριούχου πρακτωρα  της Γκα γκε Μπε, συντρόφου  Πουτιν.. και προσεύχονται  πολλοι τραγικω ς  ή επιτηδείως αφελείς για την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα μπανανίας!!

Αλλα το θεμα  μας δεν είναι ένας ακόμη δικτάτορα στο πάνθεον των τυράννων,  που «ξεγελά» τους αφελείς.. Διότι κ αι αυτός αργά ή γρήγορα   θα έχει το τέλος που έχουν όλα τα ψέματα, όταν  το φως της αληθείας  ξεσκεπάζει , διαλύει το σκοτάδι του ψεύδους. Το θέμα μας είναι γιατί και πως η αφθονία  της πληροφορίας  και η λειτουργία της γνώσεως ουσιαστικά να καθίσταται περιττή αφού ούτως ή άλλως εμείς επιλέγουμε  τον  καταστροφικό πειραματισμό και αρνούμεθα την  προνοητικότητα, την σκέψι, την γνώσι,  την αλήθεια.

Την επομένη λοιπόν των εκλογών  θα έχουμε πάλι εδω στην Ελλάδα την εξής  κατάστασι.
Όλα τα κόμματα της αριστεράς από την ορθόδοξη σταλινική έκφανσι του ΚΚΕ μέχρι τους υπερασπιστές της τρομοκρατίας  και της ηλιθιότητας του Σύριζα,   να ζητούν άλλες εκλογές αφού τα αποτελέσματα κι αυτών των εκλογών δεν τους δίνουν επάρκεια ψήφων για  να καταστρέψουν την Ελλάδα κυβερνώντας και όχι ι με την γνωστή  ακολουθούμενη  καθημερινώς  μέχρι σήμεραα μέθοδο της οχλοκρατίας και των καθημερινών διαδηλώσεων καταλήψεων ,  και βανδαλισμών,, ώστε η πρωτεύουσα να θυμίζει Καράκας!!..

Τα κόμματα της συνομωσιο-λαγνείας  και οι ψεκασμένοι θα επικαλούνται ότι οι εκλογές ήσαν μέρος σχεδίου για να καταστραφεί ή  η Ελλάδα και θα συνεχίσουν να προφητεύουν την καταστροφή μας,  από εξωγήινους που μας ψεκάζουν , από την μόλυνσι  του περιβάλλοντος,  και την κατάψυξῑ του πλανήτη.. Μαζί τους  οι νέοι κήρυκες του  παλαιού ΕΑΜ ΕΠΑΜ  και όλων των συναφών  αποχρώσεων  «πεφωτισμενων» αρχηγών   αποτυχημένων μιμητών ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Και  τα κόμματα ( ανεξαρτήτως της λειψανδρίας  ηγετών ) που πιστεύουν στην  πρόοδο την ελευθερία  την δημοκρατία και το μέλλον της χώρας  μας στην Ευρώπη,    με εφιαλτική αγωνία  θα προσπαθούν να βρουν συμμαχίες που θα επιτρέψουν  τον σχηματισμό κυβερνήσεως σταθερότητος που ίσως αποτρέψει την διάλυσι,  τον αφανισμό  την μετατροπή της Ελλάδος, σε μια τριτοκοσμική χώρα γκαζοζέν...

Αυτή την τραγική κατάστασι  οι επιμορφωτές μας αποκαλούν «σοφή επιλογή του Λαού», που βεβαίως ,όπως προείπαμε μετά από άπειρα χρόνια  και αφού όλες οι δυνατές επιλογές  θα έχουν δοκιμασθεί ,  κάποτε , με την εμπειρία χιλιετηρίδων θα είναι σε θέσι να εκλέξουν σοφά. Αφου όμως γενεές επί  γενεών θα έχουν καταστραφεί.

Ελπιδα  της Ελλάδος  για ταχύτερη εξέλιξι πρόδου μεχρι την έλευσι της «σοφής» επιλογής του Λαου μας, ,  είναι ο ξεσηκωμός και το φευγιό των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό. Εκεί  γρήγορα οι νέοι μας αφυπνίζονται. Βλέπουν πως λειτουργεί ο πολιτσμένος  κόσμος. Τα οργανωμένα κράτη που εδώ μας διδάσκουν να μισούμε.  Με την ευφυΐα που τους προίκισε η μάθησι της Ελληνικής γλώσσας,  οι Νέοι Ελληνες του εξωτερικού, η πραγματική η  άλλη Ελλάδα,  είναι εκείνη που τις επόμενες δεκαετίες  θα πλοήγηση ο,τι απόμεινε από την «σοφία των επιλογών» του Λαού μας,  σε ένα καλλίτερο μέλλον.
 

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!