tromaktiko: Αγγλία: Δεν είχε να πληρώσει το νοίκι και πρότεινε ως αντάλλαγμα μία ανήλικη για βιασμό

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Αγγλία: Δεν είχε να πληρώσει το νοίκι και πρότεινε ως αντάλλαγμα μία ανήλικη για βιασμό



Μία 50χρονη γυναίκα, στην Αγγλία, είχε καθυστερήσει την πληρωμή των ενοικίων της, προσέφερε, ως αντάλλαγμα, στο σπιτονοικοκύρη της μία ανήλικη για να τη βιάσει.

Το δικαστήριο του Durham πληροφορήθηκε πως ο 37χρονος Akhtar, βίασε επανειλημμένα μία έφηβη κοπέλα. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, οι οποίες κάνουν λόγο για τέσσερις βιασμούς και μία απόπειρα βιασμού.

Η ίδια η γυναίκα, η 50χρονη Muriel Coleman, παραδέχθηκε πως βοήθησε δύο φορές στο να βιάσει ο σπιτονοικοκύρης της μία ανήλικη κοπέλα, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς πως είχε σεξουαλικές επαφές με την ίδια κι όχι με την κοπέλα, ενώ τόνισε πως η πράξη ήταν συναινετική.

Οι δικαστικές αρχές πληροφορήθηκαν πως ο κατηγορούμενος συνευρέθηκε με την ανήλικη σε ένα διαμέρισμα στο Durham, αλλά και στο δικό του διαμέρισμα, όσο η γυναίκα και τα παιδιά του επισκέπτονταν συγγενείς στο Πακιστάν. Ακόμη, ο δικαστής πληροφορήθκε πως ο Akhtar προσπάθησε να δωροδοκήσει τη γυναίκα με δώρα, αλλά και υποσχέσεις για καλύτερη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η δίκη του 37χρονου έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ η Coleman αναμένεται να καταδικαστεί για συνέργεια σε δύο βιασμούς.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!