tromaktiko: ΤΩΡΑ: Αγριεμένος βγήκε από το Προεδρικό Μέγαρο ο Αλέξης Τσίπρας – Το μήνυμα προς τον Α. Σαμαρά

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΤΩΡΑ: Αγριεμένος βγήκε από το Προεδρικό Μέγαρο ο Αλέξης Τσίπρας – Το μήνυμα προς τον Α. Σαμαρά



«Είχα την ευκαιρία να εκθέσω στον πρόεδρο τις εκτιμήσεις μας για το χθεσινό αποτέλεσμα που δημιουργεί ένα νέο τοπίο, που δημιουργεί νέους συσχετισμούς. Είναι καθαρή η νίκη μας...
με τέσσερις μονάδες.

Τα δύο κόμματα του συνασπισμού έχουν απώλεια 11 μονάδων. Αν είχαμε εθνικές εκλογές αυτά τα κόμματα θα είχαν 94 βουλευτές από 162 που είχαν. Αυτό συνιστά μεγάλη δυσαρμονία ανάμεσα στη βούληση του εκλογικού σώματος και τους συσχετισμούς της Βουλής.

Πλέον κανείς δεν νομιμοποιείται για να προχωρήσει σε κρίσιμες αποφάσεις που θα δεσμεύσουν τον λαό. Αυτή η Βουλή δεν νομιμοποιείται για να εκλέξει τον επόμενο πρόερδο της Δημοκρατίας. Κατέθεσα στον πρόεδρο την άποψη μας ότι πρέπει με ομαλό τρόπο το συντομότερο δυνατό να υπάρξει προσφυγή σε εθνικές εκλογές για να αποκατασταθεί η ομαλότητα σε αυτόν τον τόπο.

 Στην πολιτική όπως και στη ζωή καλό είναι να ξέρεις και να κερδίζεις και να χάνεις.

Ο πρωθυπουργός παρουσιάστηκε σαν να είναι αυτός που κέρδισε. Τον καλώ να μην διανοηθεί να εφαρμόσει τα σχέδια που έχει στα συρτάρια του. Καλώ τον πρωθυπουργό να μην διανοηθεί να προχωρήσει στον διορισμό του επόμενου Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και του Κοινοτικού Επιτρόπου της χώρας χωρίς τη συναίνεση του πρώτου κόμματος που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΤΩΡΑ: Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Α. Τσίπρας – «Ο ήλιος λάμπει τα πουλάκια κελαηδούν»‼!




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!