tromaktiko: Το ΙΝFE στη Δημόσια τηλεόραση μιλά για προγνωστικά

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Το ΙΝFE στη Δημόσια τηλεόραση μιλά για προγνωστικά



Ο Χρήστος Ζαφειρίδης γραμματέας του INFE Greece έδωσε τα φώτα του περί της Eurovision 2014  στη Δημόσια τηλεόραση και στην εκπομπή ΄Επικαιρότητα' ΄που παρουσιάζουν οι...
δημοσιογράφοι Οντίν Λιναρδάτου και Σταυρούλα Χριστοφιλέα υπο τους ρυθμούς του Rise up και αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη μακρινή Δανία,το ποια  εντύπωση έχει αφήσει το δικό μας τραγούδι καθώς και όσα ευελπιστούμε ως Ελλάδα με τους Freaky Fortune και τον RiskyKidd για την τελική κατάταξη.

Στην παρέα εκτός των άλλων καλεσμένων της εκπομπής. και ένας παλαιός φίλος μας ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας εκπρόσωπος της Ελλάδας το 2011, ο οποίος σε απευθείας σύνδεση από την Βόρεια Ελλάδα μίλησε για την εμπειρία του ως εκπρόσωπος της χώρας, και έδωσε τα εύσημα στους Έλληνες φαν καθώς και προσωπικά στον Χρήστο για την στήριξη που κάνει εδώ και 27 χρόνια στην Ελληνική συμμετοχή ως το αρχαιότερο σωματείο των οργανωμένων φαν μέλος του διεθνούς δικτύου INFE Network που ετοίμασε τις βαλίτσες του και φέτος για την Κοπεγχάγη.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!