tromaktiko: Τώρα: Στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ο Άδωνις Γεωργιάδης - Τον "υποδέχθηκε" γυναίκα με αναπηρία που δεν μπορεί να πάρει επίδομα [photo - video]

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Τώρα: Στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ο Άδωνις Γεωργιάδης - Τον "υποδέχθηκε" γυναίκα με αναπηρία που δεν μπορεί να πάρει επίδομα [photo - video]



Γυναίκα με αναπηρία «υποδέχθηκε» τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη κατά την επίσκεψη του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».
Η γυναίκα δημόσια υπάλληλος σε διαθεσιμότητα εξέθεσε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει στον υπουργό, ρωτώντας τον να μάθει γιατί προχώρησε την αλλαγή ορίων των ποσοστών αναπηρίας, με βάσει τα οποία δεν μπορεί να πάρει επίδομα, σύμφωνα με βίντεο του patratora.gr.

Με δυο ώρες καθυστέρηση, από τον αρχικό προγραμμισμό έφθασε πριν από λίγο στο ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Η επίσκεψη στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας ήταν προγραμματισμένη στις 12 το μεσημέρι. Ο Υπουργός επισκέφθηκε την νέα πτέρυγα του νοσοκομείο και το υπό κατασκευή επταόροφο κτήριο που «χτυπήθηκε» από τον σεισμό του 2008.

Ακολούθως ο κ. Γεωργιάδης θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια».


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!