tromaktiko: ΣΟΚ από τις λεπτομέρειες που είχε αναρτήσει για την γυναίκα του ο Αστυνομικός που συνελήφθη ως υπεύθυνος σε ένα από τα μεγαλύτερα ΡΟΖ site της Αθήνας [Σκληρό κείμενο]

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΣΟΚ από τις λεπτομέρειες που είχε αναρτήσει για την γυναίκα του ο Αστυνομικός που συνελήφθη ως υπεύθυνος σε ένα από τα μεγαλύτερα ΡΟΖ site της Αθήνας [Σκληρό κείμενο]



Το παρών κείμενο δεν ενδείκνυται να αναγνωστεί από ανήλικους καθώς περιλαμβάνει αρκετές λεπτομέρειες για το πώς «πλάσαρε» ο αστυνομικός την γυναίκα του και άλλα κορίτσια σε διάφορους πελάτες… 

«Το πρακτορείο μας αντιπροσωπεύει τα καλύτερα κορίτσια πολυτελείας στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ επιλεκτικοί και δεχόμαστε μόνο τις καλύτερες κοπέλες για συνεργάτες μας. Με συνδυασμό ομορφιάς, γοητείας και προσωπικότητας μπορούν να σας συντροφεύσουν σε οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματικής σας στιγμή».

Είναι το welcome note από σάιτ που διαφημίζει συνοδούς πολυτελείας στην Αθήνα. Πέρα από το ξενέρωτο σημείωμα, όλα οκ θα μου πείτε, πού το περίεργο λοιπόν; Ως υπεύθυνος της ιστοσελίδας και «αρχηγός» του κυκλώματος πορνείας φέρεται ένας αστυνομικός. Και όχι μόνο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, γενικά και αόριστα, αλλά της Κρατικής Ασφάλειας, ο οποίος μάλιστα είχε βγάλει και την σύντροφό του -κατά άλλες πληροφορίες σύζυγό του- στο αρχαιότερο επάγγελμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ περισσότερα από το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ρεπορτάζ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! 

Την υπόθεση εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας. Πηγές αναφέρουν ότι έβαλαν έναν αξιωματικό να κάνει τον πελάτη. Τον καλωδίωσαν και τον «έριξαν» στην επιχείρηση. Εμβρόντητοι, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο επικεφαλής του κυκλώματος ήταν συνάδελφός τους! Πάνω του βρέθηκε ένα κινητό, μέσω του οποίου κανονίζονταν τα ερωτικά ραντεβού.

 «Στοματικό με προφύλαξη και χωρίς, φιλιά, τελείωμα στο σώμα, στάση 69, σεξ σε διαφορετικές στάσεις, BDSM, strapon, αυταρχικό, feet fetish, golden rain, λεσβιακό, ζευγάρια (έξτρα)», περιγράφει το σάιτ για την 26χρονη Βερόνικα από τη Ρωσία, που φέρεται να είναι σύζυγός του. Η ώρα κοστίζει 130 ευρώ, ενώ οι τρεις, 350 ευρώ. Για την Βερόνικα, οι κριτικές είναι «άριστες».

«Ελεύθερο στοματικό, τελείωμα στο σώμα, φιλιά, στάση 69, σεξ σε διαφορετικές στάσεις, BDSM, strapon, αυταρχικό, feet fetish, golden rain, λεσβιακό (έξτρα), ζευγάρια (έξτρα), 2η εκσπερμάτωση (έξτρα), συνοδεία», προσφέρει η 27χρονη Τζούλια από τη Λιθουανία.



Βεβαίως, η ιστοσελίδα -όσο λειτουργούσε γιατί μετά τη σύλληψη “έπεσε”- ήταν ανοιχτή σε νέες προτάσεις. Στη φόρμα που μπορούσε να συμπληρώσει ο υποψήφιος πελάτης, υπήρχε δυνατότητα προσθήκης κάποιας ιδιαίτερης προτίμησης.

Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ ακόμη τρία άτομα συνελήφθησαν, ένας οδηγός του κυκλώματος και δύο αλλοδαπές από τη Ρωσία και το Καζακστάν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για - τα κατά περίπτωση - αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας καθώς και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τα ναρκωτικά.

Εκτός από τους 4 αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη ένας 51χρονος, που παρείχε συνδρομή για συγκεκριμένες επιμέρους πράξεις της εγκληματικής ομάδας.
Πηγή: vice.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!