tromaktiko: Αυτό είναι το βίντεο με τον Ερντογάν να χτυπά πολίτη στη Σόμα [video]

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αυτό είναι το βίντεο με τον Ερντογάν να χτυπά πολίτη στη Σόμα [video]



Ένα απίστευτο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στη Σόμα, όπου την ώρα που τον φυγαδεύουν στο σούπερ μάρκετ, όπου φαίνεται να χτυπά με γροθιά έναν πολίτη που διαμαρτύρεται...

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Ζαμάν, αφότου επισκέφθηκε το μοιραίο ανθρακωρυχείο, ο Ταγίπ Ερντογάν μετέβη στο δημαρχείο της μικρής αυτής πόλης της δυτικής Τουρκίας, προκειμένου να δώσει συνέντευξη Τύπου για το τραγικό δυστύχημα στο ανθρακωρυχείο που έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή 282 ανθρώπων.
Μετά το τέλος της συνέντευξης, αποχώρησε από το κτίριο εν μέσω σφοδρών αποδοκιμασιών και εκκλήσεων για παραίτηση από συγκεντρωμένους πολίτες.

Όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του, εξαγριωμένοι πολίτες τον υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες και διαδηλώσεις.

Εμπλεκόμενος σε μία διαμάχη με έναν εξ αυτών, ο Ερντογάν εμφανίστηκε ενοχλημένος και με έκδηλο το θυμό στο πρόσωπό του για τις διαδηλώσεις εναντίον του από τους κατοίκους της Σόμα.
Παρά το γεγονός, ότι ήταν περικυκλωμένος από ισχυρή φρουρά και αστυνομικούς, ο Ερντογάν δυσκολεύτηκε να βαδίσει στους δρόμους που βρίσκονται κοντά στο δημαρχείο της Σόμα. Μαζί με άλλους αξιωματούχους που τον συνόδευαν, προχώρησε αναζητώντας καταφύγιο σε ένα σούπερ μάρκετ, όπου η κάμερα τον συνέλαβε σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ να χτυπά με γροθιά έναν πολίτη.

Πηγές: Today's Zaman, Hürriyet

Για λύπηση ο Τούρκος Πρωθυπουργός! Σε ένα σκαμνί να «κραυγάζει για βοήθεια» - Αυτή είναι καλύτερη φωτογραφία της ημέρας! [photo]




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!