tromaktiko: Ο αληθινός «Λύκος της Wall Street» θα βγάλει 100 εκατ. δολ. από ομιλίες!

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο αληθινός «Λύκος της Wall Street» θα βγάλει 100 εκατ. δολ. από ομιλίες!



Ο πραγματικός «Λύκος της Wall Street» Jordan Belfort δήλωσε ότι αναμένει να εξαργυρώσει τη φήμη που του χάρισε η ταινία με τον Leonardo DiCaprio, κερδίζοντας περισσότερα από ...
100 εκατομμύρια δολάρια από ομιλίες του φέτος.

Ο Belfort έχει περιγράψει στα απομνημονεύματά του το φρενήρη τρόπο ζωής των στελεχών της Wall Street, εμποτισμένο με ναρκωτικά και όργια, τη περίοδο που διοικούσε την εταιρεία Stratton Oakmont, η οποία χρησιμοποιούσε ιδιαιτέρως πιεστικές τακτικές πώλησης μετοχών στη δεκαετία του '90. Ως χρηματιστής κέρδιζε 50 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Το βιβλίο του έγινε best-seller και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με τον τίτλο “Ο Λύκος της Wall Street” από τον σκηνοθέτη Martin Scorsese και πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio.

Ο Belfort συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών για απάτες με ομόλογα και ξέπλυμα χρήματος. Εξέτισε 22 μήνες από την ποινή του και διατάχθηκε να καταβάλει αποζημίωση 110, 4 εκατομμυρίων δολαρίων στα θύματα της Stratton Oakmont.

Αν και δεν έχει ξεπληρώσει το χρέος του, δήλωσε σε συνέδριο στο Ντουμπάι ότι θα μπορέσει να το πράξει χάρη στις προσοδοφόρες ομιλίες τους.

"Ο στόχος μου είναι να βγάλω 100 εκατομμύρια δολάρια κι έτσι να μπορέσω να ξεπληρώσω όλους φέτος”, είπε στο κοινό, σύμφωνα με το Bloomberg.

newmoney.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!