tromaktiko: Ταξίδια κι εκδρομές για... άνω των 24 από το 18-24 Travel

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ταξίδια κι εκδρομές για... άνω των 24 από το 18-24 Travel



http://www.18-24.gr/
Γνωστό για τις πολύ χαμηλές τιμές στις εκδρομές του και πολύ δημοφιλές στις ηλικίες 18-24 χρόνων, όπως φανερώνει και το όνομά του, το 18-24 travel... μεγαλώνει. Η ζήτηση των πακέτων και των εκδρομών του, από όλες τις ηλικίες, οδήγησαν το γνωστό online τουριστικό γραφείο, να δημιουργήσει και μια σειρά εκδρομών για μεγαλύτερες ηλικίες. Ετσι πλέον μέσα στην πλατφόρμα κρατήσεων www.18-24.gr, όλες οι εκδρομές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

Νεανικά πακέτα μέχρι 24 χρόνων, στα οποία υπάρχει σχετική έκπτωση στην τιμή, και κανονικά πακέτα που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες χωρίς περιορισμούς. Μη φανταστείτε πάντως πως οι διαφορές στις τιμές είναι μεγάλες. Ενα τετραήμερο από Αθήνα στην Κωνσταντινούπολη, έχει μόνο 5 ευρώ διαφορά για .. τους μεγαλύτερους! Το σημαντικότερο είναι πως παρά τον ηλικιακό προσδιορισμό του τίτλου της σελίδας, οι εκπληκτικά χαμηλές τιμές, έκαναν αρκετούς να σπάσουν τα ταμπού της ηλικίας, και να προτιμήσουν το 18-24!
Έτσι ήδη σχεδόν σε κάθε εκδρομή, το τελευταίο εξάμηνο, οι αναλογία είναι περίπου 50-50, κάτι που εξυπηρετεί και στην δημιουργία ξεχωριστών προγραμμάτων, που να αφήνουν απόλυτα ευχαριστημένους τους πελάτες, ανεξάρτητα από την ηλικία και τις.. διαθέσεις.

Μην σας προβληματίζει λοιπόν αν έχετε περάσει τα 24.. Επωφεληθείτε από τις τιμές και απολάυστε τις διακοπές και τις εκδρομές σας.. ακομπλεξάριστα. Άλλωστε το λέει και το σλόγκαν του γραφείου: 18-24 travel: Κι αν δεν είσαι.. θα γίνεις!

Δείτε όλες τις εκδρομές, μέχρι τα Χριστούγεννα εδώ..
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!