tromaktiko: Άποψη αναγνώστη: Δεν θα βρεθούν οι 180!

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Άποψη αναγνώστη: Δεν θα βρεθούν οι 180!



Όπως λέει ο λαός πρώτη φορά βλέπει αρνί που θέλει να έρθει νωρίς το Πάσχα για να ψηθεί!


Δεν θα βρεθούν οι 180, ουρλιάζουν και κράζουν νεόκοποι δημοκράτες και όψιμοι σωτήρες του Έθνους. Τι ανοησία, σκέφθηκε αλήθεια κάποιος από αυτούς ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα βρεθούν στους 180 ή 300 της νέας βουλής ? Πιστεύουν ότι ο λαός που δεν θέλει εκλογές δεν θα σε γράψει όταν τον γράφεις ? Νομίζουν ότι είναι οι ογκόλιθοι της πολιτικής, οι μεγάλοι ηγέτες της πατρίδας ή οι φύλακες της δημοκρατίας ? ΤΥΝΧΑΡΠΑΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑΤΑ ΕΙΣΤΑΙ που έτυχε να βρεθείτε στην βουλή των Ελλήνων στην χειρότερη στιγμή των τελευταίων δεκαετιών λόγω της χαοτικής κατάστασης που προκάλεσε ο ΓΑΠ και αντί να αδράξετε την ευκαιρία, να βγείτε μπροστά, να ενώσετε τους Έλληνες, να βελτιώσετε τον εαυτό σας, να παραδειγματίσετε και άλλους να τους ξεσκεπάσετε εάν χρειασθεί, κρύβεστε φοβισμένοι πίσω από την σκιά της ίδιας σας της παρουσίας, ανύπαρκτοι, ανεύθυνοι, λίγοι και φυσικά δειλοί να εκφράσετε και να ενώσετε ένα λαό που θέλει Ηγέτες με διορατικότητα με γενναιότητα με δύναμη μα ποιο πολύ με κουράγιο να βγούνε μπροστά να σταθούνε όρθιοι στην καταιγίδα και στην διχόνοια που σπέρνει η φτώχεια στη χώρα μας.. Γιατί πιστεύω ότι πρώτη φορά ο θυμόσοφος λαός θα ψηφίσει με σκέψη και σύνεση.

Πρώτη φορά έτσι και αλλιώς απομακρυσμένος από τα πιο πολλά κόμματα εάν γίνουν εκλογές θα έρθει και θα δώσει την ΛΥΣΗ που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, ΕΝΤΟΛΗ που δίνει προοπτική και συνέπεια στης θυσίες που υπέμενε ηθελημένα και άθελα, δίκαια και άδικα γιατί γνωρίζει πως το κράτος πρέπει να καθαρίσει, η τζάμπα μαγκιά τέλειωσε, η ανομία πρέπει να μαζευτεί, αλλά πιότερο ότι πάλι κάπου, κάποιοι,έχουν μαζευτεί και του τάζουν , σύγχρονες σειρήνες, γητευτές φιδιών και μάγοι που βγάζουν κουνέλια από τα καπέλα !! Αμ δε … εδώ μιλάμε για την ζωή του καθενός, για της θυσίες όλων των Ελλήνων, των οικογενειών και για το μέλλον των παιδιών και της Πατρίδας μας.
Δεν θα πέσουν εύκολα στα Εγωιστικά, Διχαστικά και Δαιδαλώδη μονοπάτια που τον οδηγείται. Αφού οδηγήσετε σε εκλογές την Χώρα, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ή 300 νέους εκπρόσωπους του ΕΘΝΟΥΣ, απλά είναι πολύ βαρύ το κουστούμι αυτό για να το φοράνε λιπόψυχοι, ανεπαρκείς, ανεύθυνοι και τυχάρπαστα πολιτικά υβρίδια.

ΥΓ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ και να το θυμηθείτε.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!