tromaktiko: Παρουσίαση της ορθοδοντικής επαναστατικής τεχνολογίας Fastbraces στο Λονδίνο, από τον οδοντίατρο Ευάγγελο Βιάζη

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Παρουσίαση της ορθοδοντικής επαναστατικής τεχνολογίας Fastbraces στο Λονδίνο, από τον οδοντίατρο Ευάγγελο Βιάζη



Το Σάββατο και την Κυριακή 29 και 30 Νοεμβρίου παρουσιάστηκαν σε οδοντιάτρους από την..
Μεγάλη Βρετανία, οι τεράστιες δυνατότητες της Fastbraces ορθοδοντικής τεχνολογίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Sheraton Skyline Heathrow στο Λονδίνο.

Ο Οδοντίατρος Ευάγγελος Βιάζης παρουσίασε κλινικές περιπτώσεις, κυρίως μέσα από το βιβλίο του, Fastbraces Greece – Άτλαντας Κλινικών Περιπτώσεων, εξηγώντας πως είναι δυνατόν πλέον, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, να γίνετε η ορθοδοντική θεραπεία χωρίς να χρειάζεται , σχεδόν ποτέ, η εξαγωγή μονίμων δοντιών. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές όπου αποφεύγεται, σε βαριές περιπτώσεις, το ορθογναθικό χειρουργείο. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα να προκαλείται δημιουργία φατνιακού οστού, και να πετυχαίνουμε έτσι την διευθέτηση των δοντιών σε αρμονική θέση, αποφεύγοντας την εξαγωγή δοντιών.

Τέλος να σημειωθεί ότι επειδή η Fastbraces ορθοδοντική τεχνολογία προκαλεί κίνηση στα δόντια ανάλογη με αυτήν της φυσιολογικής ανατολής των δοντιών, ο πόνος κατά την ορθοδοντική θεραπεία είναι ελάχιστος, ενώ μετά τις πρώτες μέρες μηδενίζεται.

Το εν λόγω σύστημα βρίσκεται πλέον σε πάνω από 30 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ η παγκόσμια διάδοσή του γίνεται με ταχύτατο ρυθμό αποτελώντας ταυτόχρονα εκτός από μοναδική θεραπευτική καινοτομία, και μια πολύ μεγάλη επενδυτική ευκαιρία για τους οδοντιάτρους σε ολόκληρο τον κόσμο.






     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!