tromaktiko: Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση 11χρονης εκδιδόμενης: "Με πετάνε βίαια στο τσιμέντο"

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση 11χρονης εκδιδόμενης: "Με πετάνε βίαια στο τσιμέντο"



Είναι αναγκασμένη να προσφέρει υπηρεσίες στους άντρες επί πληρωμή...
Η Leilah είναι μόλις 11 ετών και κάθε νύχτα βρίσκεται παραπλεύρως του πιο μεγάλου αυτοκινητόδρομου της Βραζιλίας, τον BR-116.

Όλα αυτά, για περίπου 8 ευρώ...
Φορώντας ένα φτωχικό φορεματάκι περιμένει υπομονετικά για να πουλήσει το παιδικό κορμάκι της στους πελάτες της.

«Όταν τελειώσουν τη πράξη με πετάνε από το αυτοκίνητο» αφηγείται το κοριτσάκι, δείχνοντας τα γόνατά της που είναι γεμάτα μελανιές, «άλλες φορές με κατεβάζουν ευγενικά και άλλες με πετάνε βίαια στο τσιμέντο. Όμως παίρνω αρκετά χρήματα, 25 ρεάλ Βραζιλίας». Δηλαδή κάτι λιγότερο από 8 ευρώ.

Την συγκλονιστική ιστορία της Leilah, όπως και δεκάδων ακόμα κοριτσιών σαν εκείνη, αφηγείται στην «Daily Mail» ο δημοσιογράφος Matt Roper που τις συνάντησε κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Βραζιλία.

Όλα τα κορίτσια είχαν να διηγηθούν μια ιστορία βίας και εγκατάλειψης όπως μια ακόμα μικρή πρωταγωνίστρια του ρεπορτάζ η 12χρονη Lilian, που εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της και αναγκάστηκε από τους γείτονές της να εκδίδεται.

Η Lilian έμεινε έγκυος και ζει από θαύμα καθώς είχε εμπλακεί σε ένα καυγά μεταξύ συμμοριών και είχε δεχτεί μια μαχαιριά στον λαιμό.

Η 16χρονη Mara πραγματοποίησε έκτρωση σε παράνομη κλινική, αφού έμεινε έγκυος ύστερα από το βιασμό που υπέστη από τον σπιτονοικοκύρη της…

Πολλές είναι επίσης οι ιστορίες των μικρών κοριτσιών ακόμα και 9 ετών που πωλούνται από τις ίδιες τους τις οικογένειες σε κυκλώματα μαστροπών.

Όπως αναφέρει ο Roper, «βρέθηκα στο επίκεντρο μιας πραγματικής επιδημίας , με την κάθε ιστορία να είναι πιο σπαρακτική από την προηγούμενη. Όλα αυτά τα κοριτσάκια είναι ευάλωτες, ανυπεράσπιστες και εντελώς μόνες τους. Ειδοποίησα την κυβέρνηση της Βραζιλίας, αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω το πώς αυτή η τραγωδία μπορεί να αποκρύβεται ακόμα από την παγκόσμια κοινή γνώμη».

Έτσι και ενώ η Βραζιλία προετοιμάζεται να φιλοξενήσει δυο αθλητικά δρώμενα με παγκόσμιο ενδιαφέρον (το μουντιάλ ποδοσφαίρου το επόμενο Καλοκαίρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016) ολόκληρος ο κόσμος αναμένει να εφαρμοστεί ο νόμος που προβλέπει από 4 έως 10 χρόνια φυλάκισης σε όποιον εκμεταλλεύεται την παιδική πορνεία, αλλά επίσης περιμένουμε να ακούσουμε κάποια σοβαρή απάντηση στο ερώτημα γιατί κανείς από τους μαστροπούς των μικρών κοριτσιών δεν έχει ποτέ βρεθεί αντιμέτωπος με το νόμο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!