tromaktiko: Ηλεκτρονικοτσιγαραδικο. Τα πάντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ηλεκτρονικοτσιγαραδικο. Τα πάντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο



Πήρες την απόφαση να διακόψεις το κάπνισμα και να το αντικαταστήσεις με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Σίγουρα έχεις κάνει την σωστή επιλογή. Ποια είναι όμως η κατάλληλη συσκευή για σένα; Πόσο θα σου κοστίσει αρχικά η απόκτηση του και ποιο είναι το κόστος των αναλωσίμων στην συνέχεια; Μπορείς να έχεις την δυνατότητα δοκιμής της συσκευής και του υγρού αναπλήρωσης που θα διαλέξεις πριν κάνεις την τελική επιλογή; Ποια είναι η ποιότητα των συσκευών που κυκλοφορούν στην αγορά και πώς εν τέλει μπορείς να ενημερωθείς σωστά για κάθε τι που αφορά το άτμισμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Αυτά και άλλα πολλά είναι κάποια από τα ερωτήματα που απασχολούν κάθε νεοεισερχόμενο χρήστη στον κόσμο του ατμίσματος.


Ηλεκτρονικοτσιγαραδικο. Ποιοί είμαστε:

Η εταιρεία Ηλεκτρονικοτσιγαραδικο δραστηριοποιείται με την εισαγωγή, εμπορία και διάθεση προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου από το 2011. Οι συνεργασίες μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες της βιομηχανίας του ατμίσματος μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε σε εσάς τα ποιοτικότερα προϊόντα του χώρου τόσο από άποψη ασφάλειας αλλά και απόδοσης. Έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που ένας καπνιστής αντιμετωπίζει στην προσπάθεια του να διακόψει το κάπνισμα προσπαθούμε και παρέχουμε σε εσάς την μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία παρακολουθώντας όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες, ανανεώνοντας σε καθημερινή βάση την γκάμα των προϊόντων μας. Ταυτόχρονα η άμεση συνεργασία μας με τους παρασκευαστές των προϊόντων μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες δυνατές τιμές με διαφορά.

1 eshop, 6 καταστήματα «Ηλεκτρονικοτσιγαραδικο», περισσότερα από 150 πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης, δεκάδες σημεία πώλησης συνεργατών..

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Η εταιρεία μας διαθέτει το δημοφιλέστερο και πληρέστερο eshop προϊόντων η.τ στην Ελλάδα. Ο επισκέπτης μπορεί άμεσα να αντλήσει κάθε πληροφορία για όποιο προϊόν τον ενδιαφέρει μένοντας βέβαιος πως η ποικιλία που παρέχεται είναι η μέγιστη δυνατή. Κάθε απορία που προκύπτει μπορεί άμεσα να επιλυθεί και μέσω του Live chat που διατίθεται. Καθένας που επιλέγει το www.310.gr για τις αγορές του απολαμβάνει έκπτωση σε επόμενες αγορές του μέσω προγράμματος πόντων ανταμοιβής, δωρεάν μεταφορικά με τα χαμηλότερα όρια αγορών για πληρωμές μέσω Paypal αλλά και αντικαταβολής, αλλά και την διαβεβαίωση πως η παραγγελία του θα βρίσκεται στον χώρο του σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας σε 24 ώρες από την στιγμή πραγματοποίησης της παραγγελίας. Ταυτόχρονα η επίσκεψη σας σε ένα από τα 6 καταστήματα του δικτύου μας σας δίνει την δυνατότητα δοκιμής κάθε προϊόντος που σας ενδιαφέρει αλλά και της τεράστιας ποικιλίας πάνω από 150 διαθέσιμων πιστοποιημένων υγρών αναπλήρωσης.

Ξεχωριστοί άνθρωποι, ξεχωριστές επιλογές..

Ούτε ο τρόπος που ο καθένας καπνίζει είναι ό ίδιος ούτε ο βαθμός εξάρτησης του στην νικοτίνη. Έχοντας υπάρξει καπνιστές στο παρελθόν μπορούμε και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις ανάγκες τα «θέλω» ακόμα και τις ανησυχίες κάθε καπνιστή, που θέλει να επιλέξει το άτμισμα ως ένα εναλλακτικό και πιο υγιή τρόπο καπνίσματος. Η αφιέρωση σε κάθε πελάτη μας του απαιτούμενου χρόνου για την εξεύρεση του κατάλληλου ηλεκτρονικού τσιγάρου αλλά και υγρού αναπλήρωσης αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχημένης μας πορείας στον χώρο μέχρι και σήμερα. Για να το διαπιστώσεις και εσύ, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς ένα κατάστημα «Ηλεκτρονικοτσιγαραδικο».

http://www.310.gr/
 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!