tromaktiko: Στα 10 πιο ρομαντικά μέρη της Ελλάδας η Μήλος!

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Στα 10 πιο ρομαντικά μέρη της Ελλάδας η Μήλος!



Ανάμεσα στα 10 πιο ρομαντικά μέρη της Ελλάδας βρίσκεται η Μήλος με ειδική αναφορά στο Σαρακήνικο και στα Μάρμαρα στην Πλάκα...

«Το νησί της Μήλου, με περισσότερες από 75 υπέροχες παραλίες, θα σας προσφέρουν εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Το Σαρακήνικο είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό, όμως, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την μαρμάρινη αυλή του μοναστηρίου της Παναγίας. Βρίσκεται στην άκρη ενός γκρεμού, στο χωριό Πλάκα», αναφέρει site σε άρθρο του.

Τα υπόλοιπα 9...

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα είναι ένα πανέμορφο νησί με φιλικά και χαρούμενα άτομα. Τα πιο ρομαντικά σημεία του νησιού περιλαμβάνουν:

Λιστόν – πλατεία της Κέρκυρας όπου οι αριστοκράτες συνήθιζαν να απολαμβάνουν τις απογευματινές τους βόλτες.

Καμπιέλο

Παλάτι του Μον Ρεπό – απολαύστε το παλάτι-πάρκο ιδανικό για μεγάλες ρομαντικούς περιπάτους

Ποντικονήσι – φιλοξενεί το διάσημο γραφικό εκκλησάκι όπου πολλοί γάμοι γίνονται όλο το χρόνο.

Σαντορίνη

Δεν αποτελεί καμία έκπληξη που η Σαντορίνη έχει θεωρηθεί ως το πιο ρομαντικό νησί στην Ελλάδα. Θα το βρείτε να αναφέρεται ως ένα ιδανικό προορισμό για μήνα του μέλιτος ή γάμο. Επισκεφθείτε την Οία για να παρακολουθήσετε ένα καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα ή να περπατήσετε γύρω από τα δρομάκια της Χώρας και του χωριού Πύργου.

Μονεμβασιά

Η Μονεμβασιά είναι ένα ακρωτήρι της Πελοποννήσου σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Η θάλασσα αγκαλιάζει το παλιό κάστρο, ενώ τα αναπαλαιωμένα σπίτια και τα στενά σοκάκια είναι ιδανικά για ρομαντικές βόλτες στο ηλιοβασίλεμα.

Ρόδος

Γιατί να μην κάνετε μια βόλτα γύρω από το Κάστρα της παλιάς πόλης στην πρωτεύουσα της Ρόδου;

Εδώ μπορείτε επίσης να κανονίσετε ένα ρομαντικό δείπνο, σε ένα από τα ωραία εστιατόρια της Λίνδου.

Σύμη

Η Σύμη είναι ένα μικρό και γραφικό νησί, ιδανικό για ζευγάρι. Εντυπωσιάζοντας με τα 2.500 νεοκλασικά αρχοντικά του διάσπαρτα σε όλη την παραλία, αυτό το όμορφο μικρό λιμάνι είναι ένας μεγάλος προορισμός για ζευγάρια και εραστές.

Σπέτσες

Οι Σπέτσες είναι ένα μικρό κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού, κοντά στην Αθήνα, και είναι ιδανικό για Σαββατοκύριακα και ρομαντικές αποδράσεις.

Με κρυστάλλινα νερά, πολυτελή ξενοδοχεία, μπαρ και εστιατόρια γύρω από την Ντάπια – το κεντρικό λιμάνι – αυτό είναι ένας ιδανικός προορισμός για όλο το χρόνο.

Πάρτε ένα ρομαντικό ταξίδι γύρω από το νησί σε ιππήλατες άμαξες που θα σας ταξιδέψουν σε μία διαφορετική εποχή, θαυμάζοντας τα αρχοντικά που κοσμούν τα στενά λιθόστρωτα σοκάκια του νησιού.

Ναύπλιο

Η παλιά πόλη του Ναυπλίου (Πελοπόννησος) είναι γεμάτη από παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια, καταστήματα με είδη δώρων, και πολύχρωμους κήπους.

Νοικιάστε ένα μικρό σκάφος (rent a rib) για να περάσετε μια ημέρα στο Μπούρτζι, να κάντε μια βόλτα με τα πόδια στο κάστρο, ή να απολαύσετε το ποτό σας δίπλα στη θάλασσα.

Κύθηρα

Τα Κύθηρα είναι ένας προορισμός για όλους όσους αναζητούν μια σπάνια φυσική ομορφιά και τοπία. Είναι ότι καλύτερο αν πάρετε μια ρομαντική βόλτα στα στενά σοκάκια της πόλης.

Επισκεφθείτε το Ενετικό Κάστρο και θαυμάστε από το μπαλκόνι του μια καταπληκτική θέα στο Αιγαίο, καθώς και ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.

Σκιάθος

Η Σκιάθος είναι ένας ρομαντικός προορισμός, αυξάνονται συνεχώς οι γάμοι, χάρη στην περίφημη ταινία του " Mamma Mia ", αυτό το καταπράσινο νησί έχει γίνει μια πολύ ελκυστική επιλογή. Γεμάτη υπέροχες αμμουδιές και πολυτελή καταλύματα, θα σας αφήσει με ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!