tromaktiko: «Η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου»

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

«Η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου»



Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου παρευρέθηκε... η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στην οποία χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ.Άνθιμος, ενώ ακολούθως πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄Σώματος Στρατού.

Στη συνέχεια η κ.Πατουλίδου μετέβει στο χώρο διεξαγωγής της παρέλασης όπου παρακολούθησε την παρέλαση αντιπροσωπευτικών τμημάτων με εθνικές ενδυμασίες, σπουδαστών, μαθητών, προσκόπων, οδηγών, αναπήρων σε αμαξίδια με Ερυθροσταυρίτισσες, Μακεδονομάχων και στρατιωτικών τμημάτων.

Σε δηλώσεις της η κ. Αντιπεριφερειάρχης μετά το πέρας της παρέλασης, αναφέρθηκε στην εξαιρετική παρουσία όσων παρήλασαν, «χωρίς τους ανεπίτρεπτους και αντιαισθητικούς περιορισμούς των τελευταίων ετών, που διαμόρφωναν μια παρέλαση για λίγους και απέκοπταν τους πολίτες από την αυτονόητη συμμετοχή τους στις εθνικές εορτές» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας η κ. Πατουλίδου δήλωσε: «Δύο «Χαίρε» λέμε σήμερα, το «Χαίρε και Χαριτωμένη Μαρία » και το «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά» Μακάρι να γίνει και πάλι πράξη, για να μπορούμε υπερήφανοι να αντικρίζουμε τα μάτια των παιδιών μας όπου από αυτά περιμένουμε καλύτερες ημέρες! Χρόνια πολλά στην Ελλάδα!»

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!