tromaktiko: ΕΙΣΑΙ έτοιμος να επενδύσεις σε μια επιχείρηση άρτου, ζαχαροπλαστικής, καφέ και σφολιάτας; Δες το άρθρο πιο κάτω...

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΕΙΣΑΙ έτοιμος να επενδύσεις σε μια επιχείρηση άρτου, ζαχαροπλαστικής, καφέ και σφολιάτας; Δες το άρθρο πιο κάτω...



Οι κλάδοι στην Ελλάδα που έχουν κερδοφορία αυτή την εποχή είναι πολλοί λίγοι. Σήμερα, αξιοσημείωτη ζήτηση έχουν τα καταστήματα που πωλούν...
οτιδήποτε έχει σχέση με φαγητό και καφέ και παραδοσιακά ο τουρισμός.

Τα τελευταία χρόνια, τα αρτοποιεία έχουν εξελιχθεί σε πολυχώρους, πουλώντας το παραδοσιακό ψωμί, σε 25 τουλάχιστον παραλλαγές, είδη κουλουροποιίας σε τεράστια γκάμα, όλων των ειδών τα γλυκά που έχει ένα ζαχαροπλαστείο, δεκάδες κωδικούς σφολιατοειδών και σάντουιτς (ζεστά ή κρύα), αλλά και δεκάδες ροφήματα και καφέδες όπως ακριβώς και μια καφετέρια. Αν το κατάστημα έχει και χώρο με τραπεζοκαθίσματα, τότε μιλάμε για ένα πλήρες πολυκατάστημα γεύσεων και αρωμάτων.

Τα Constantin Bakery Food Hall σου δίνουν σήμερα την δυνατότητα να πάρεις άμεσα το δικό σου κατάστημα στα Νότια προάστια με πολύ μικρό κόστος σε σχέση με την αρχική επένδυση.

To κατάστημα βρίσκεται σε πολύ κεντρική Λεωφόρο μεταξύ Ηλιούπολης και Αγίου Δημητρίου (Λ. Εθν. Αντιστάσεως - προέκταση Λ. Βουλιαγμένης), είναι με μεγάλες προοπτικές, ολοκαίνουργιο επώνυμο εξοπλισμό από την Ευρωψυκτική Design, με ψωμί, γλυκό, σφολιατοειδή, καφέ και ροφήματα, 25 τ.μ. καθιστικό κλειστό χώρο με πέργκολα βαριάς κατασκευής, θερμαινόμενο και με ηλεκτρικές τέντες/ζελατίνες, 6 θέσεις πάρκινγκ μπροστά από το κατάστημα (το μοναδικό σε απόσταση 3 χλμ.), γωνιακό (δεξιά) με φάτσα 13.80 μ., αυτόματη διπλή πόρτα, κλιματισμό καναλάτο inverter, φωτισμό εντός και εκτός με led φώτα οικονομίας, μοναδικής αισθητικής εσωτερικά και εξωτερικά, φούρνο αέρος με στόφα υπερσύγχρονο, με άδεια και με χαμηλό ενοίκιο (για την περιοχή).

Προσοχή. Το κατάστημα δίδεται μόνο σε σοβαρό επενδυτή - ενδιαφερόμενο.
Είναι ιδανικό ως συνεταιρική ή οικογενειακή επιχείρηση (με 2 ή 3 άτομα).
Δεν έχει royalties, entry fees, mrk fees και δίνεται αποκλειστικά και μόνο σε ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν πραγματικά και να έχουν ένα καλό μηνιαίο εισόδημα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα. Το κατάστημα διατίθεται για λίγες μόνο ημέρες, λόγω σοβαρών προτάσεων που αξιολογούνται ήδη. 

Κάλεσε μας στο: 210 9752024

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ

(Το άρθρο είναι διαφημιστικό)
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!