tromaktiko: "Ντροπή σου Υπουργέ Πανούση!"

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

"Ντροπή σου Υπουργέ Πανούση!"



Του Γιώργου Θεοχάρη
Οι βάνδαλοι καταστρέφουν τον πολιτισμό μας κι ο Υπουργός αδιαφορεί...

Είστε επικίνδυνος για την δημόσια παιδεία και την τάξη της κ. Πανούση.

Αφωνο άφησε το πανελλήνιο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, τονίζοντας πως το πρόβλημα αυτό δεν είναι στις αρμοδιότητες της αστυνομίας, για να το λύσει!
Απαντώντας για την στάση που τήρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά την πρόσφατη κατάληψη της Νομικής Σχολής, ο κύριος Πανούσης, τοποθέτησε το ζήτημα σε ευρύτερο πλαίσιο και ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε αναρμόδιος περί αυτού.

Δεν είναι η αστυνομία αρμόδια να λύσει τα ακαδημαϊκά προβλήματα, απάντησε ο αναπλ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε όσους τον επέκριναν για την «μη αυστηρή» στάση απέναντι στους καταληψίες της Νομικής
Την παραδοχή πως «στα Εξάρχεια σαράντα χρόνια καίνε» έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, τονίζοντας πως το πρόβλημα αυτό δεν είναι στις αρμοδιότητες της αστυνομίας, για να το λύσει!

Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ καταδικάζει τη βία και τους βανδαλισμούς σε ιερούς χώρους και σύμβολα όπως είναι τα πανεπιστημία και τα αγάλματα ιστορικών προσώπων . Επίσης, αποδοκιμάζει τη στάση του αρμόδιου Υπουργού κ. Πανούση που αδιάφορησε για τις εικόνες ντροπής με τη βεβήλωση όσων είδαμε,..

Παραιτηθείτε , κ.Καθηγητά εάν αδυνατείτε να επιβάλλεται τη τάξη. Η άσκηση πολιτκής απαιτεί τόλμη...

Με αυτή τη στάση τι φως να περιμένουμε ...

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!