tromaktiko: Η φωτογραφία του αδελφού του αδικοχαμένου Βαγγέλη που ραγίζει καρδιές.... [photo]

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Η φωτογραφία του αδελφού του αδικοχαμένου Βαγγέλη που ραγίζει καρδιές.... [photo]



Η οικογένεια Γιακουμάκη περνάει το δικό της Γολγοθά, με τους γονείς και τα αδέλφια του Βαγγέλη να μην θέλουν να πιστέψουν ότι δεν θα τον ξαναδούν...
Ο μικρός του αδελφός έχει αντικαταστήσει τη μαύρη εικόνα που είχε στο προφίλ του στο Facebook, με μια άλλη στην οποία ποζάρει σε παιδική ηλικία με τον αδικοχαμένο αδελφό του.



Στο ίδιο μήκος κύματος και το cover του, μιας και έχει βάλει μια φωτογραφία ολόκληρης της οικογένειας από παλαιότερα, σε κάποιο γλέντι να χορεύουν χαρούμενοι και ανέμελοι! Τότε, που ήταν ευτυχισμένοι και κυρίως όλοι μαζί.



Στην εκπομπή του Star με την Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησαν ο νονός και η θεία του Βαγγέλη, οι οποίοι έκαναν λόγο για ένα καλό και ήσυχο παιδί!

«Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήταν ένα γλυκύτατο παιδί. Ήταν σαν τη μύγα μεσ’ το γάλα μεταξύ όλων αυτών. Για μένα το πιο πιθανό είναι ότι τον άνθρωπο αυτόν τον σκότωσαν, χωρίς να θέλουν, οι γύρω του. Διαφορετικά δεν εξηγείται. Λένε ότι ήταν καταθλιπτικός. Τον έκαναν. Δεν θες πολύ για να σε αποτρελάνουν» τόνισε η θεία του.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρά προβλήματα για τον πονεμένο πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη


«Ήταν το καλύτερο παιδί που μπορεί να είχε κάποια οικογένεια. Από μικρός ήταν πάντα ευγενικός και χαμογελαστός. Δεν του άρεσαν οι πυροβολισμοί και οι ψευτομαγκιές. Όταν και όπου χρειαζόταν έπαιρνε θέση, είχε γνώμη», ανέφερε ο νονός του.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!