tromaktiko: Η «βίβλος» του καλού ψήστη: Όλα τα μυστικά για το σούβλισμα του πασχαλινού οβελία...

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Η «βίβλος» του καλού ψήστη: Όλα τα μυστικά για το σούβλισμα του πασχαλινού οβελία...



Λιγότερο από 24 ώρες απομένουν μέχρι να ξεκινήσει το παραδοσιακό σούβλισμα του πασχαλινού οβελία...

Το έθιμο επιτάσσει αρνί ή κατσίκι. Σε κάθε περίπτωση ό,τι κι αν αποφασίσετε, το σφαχτό δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο και ιδανικά καλό είναι να φτάνει τα 7 με 8 κιλά.
Το σφαχτό πρέπει να... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!