tromaktiko: Συνάντηση Παπανδρέου με στελέχη στο Ηράκλειο

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Συνάντηση Παπανδρέου με στελέχη στο Ηράκλειο



Ευκαιρία για συζήτηση με στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών αποτέλεσαν οι... πασχαλινές διακοπές του Προέδρου Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη.

Μόλις μια μέρα μετά τις εορταστικές αργίες, ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με υποψηφίους βουλευτές και φίλους του Κινήματος από την Κρήτη σε ξενοδοχείο της πόλης του Ηρακλείου.

Στόχος της συνάντησης ήταν η συζήτηση για την Ολομέλεια του Κινήματος που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, αλλά και οι διαδικασίες αυτοοργάνωσης εν όψει του Ιδρυτικού Συνεδρίου του νέου πολιτικού φορέα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αρκετά στελέχη του Κινήματος τόνισαν την ανάγκη το κόμμα να βγει μπροστά πολιτικά και οργανωτικά, κάτι που εκ των πραγμάτων θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες συγκρότησης Πυρήνων Αυτοοργάνωσης σε όλους τους δήμους της χώρας, όπως αποφασίστηκε στην 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κινήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη, έχουν συνεδριάσει και αναδείξει Συντονιστική Γραμματεία, οι ακόλουθες Δημοτικές Ομάδες Πρωτοβουλίας:

Αγρινίου

Αιγάλεω

Βάδης – Βυρτεμβέργης (Γερμανία)

Γλυφάδας

Ζωγράφου

Θέρμου

Ιλίου

Ιωαννίνων

Καλαμάτας

Καλλιθέας

Καστοριάς

Κατερίνης

Ξάνθης

Παλαιού Φαλήρου

Πατρών

Περιστερίου

Χολαργού – Παπάγου

Καθώς επίσης και:

Αργυρούπολη

Άρτα

Κομοτηνή

Μοσχάτο

Πρέβεζα

Σάμο

Σέρρες

Τρίκαλα

Τρίπολη

1ο Δημοτικό Διαμέρισμα Δήμου Αθηναίων

5ο Δημοτικό Διαμέρισμα Δήμου Αθηναίων

Τέλος, σε εξέλιξη, πέρα από το Ηράκλειο, βρίσκονται οι διαδικασίες συγκρότησης Δημοτικών και Διαμερισματικών Ομάδων Πρωτοβουλίας, στην Αθήνα (στα υπόλοιπα Διαμερίσματα), τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!