tromaktiko: Θέλουν να κάνουν το Τέρας του Λοχ Νες εθνικό τους ζώο!

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Θέλουν να κάνουν το Τέρας του Λοχ Νες εθνικό τους ζώο!



Από καιρό έχει αποδειχτεί ότι ο μονόκερος είναι μυθικό ζώο και έτσι στη Σκωτία έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία για να κάνουν εθνικό τους ζώο το Τέρας του Λοχ Νες. Η εταιρεία κρουαζιέρας Loch Ness θέλει να... αντικαταστήσει τον μονόκερο και να χρησιμοποιήσει τη Νέσι για οικόσημό της και μάλιστα θα παρουσιάσουν την πρότασή τους στην κυβέρνηση.

Είτε υπάρχει είτε όχι, εκτιμάται ότι η Σκωτία κερδίζει εκατομμύρια χρήματα από τον τουρισμό για την περίφημη Νέσι.

"Κάνουμε περιηγήσεις τα τελευταία 40 χρόνια, με πολλούς από τους πελάτες μας να θέλουν να απαθανατίσουν ένα από τα πιο διάσημα τέρατα του κόσμου.

Η Νέσι αποτελεί περιουσιακό στοιχείο. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως προσελκύει εκατοντάδες τουρίστες κάθε χρόνο στη Σκωτία και αξίζει την αναγνώριση.

Αν όχι ως εθνικό μας ζώο, τότε τουλάχιστον πρέπει να του απονεμηθεί ο τίτλος του εθνικού τέρατος της χώρας", σημείωσε η Freda Newton για λογαριασμό της εταιρείας.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την εκστρατεία δεν έχουν παρά να υπογράψουν την αίτηση και να δείξουν την υποστήριξή τους στο Twitter.

Έχουν φτιάξει μάλιστα τον λογαριασμό @RealNessie στο Twitter για να δώσουν στο Τέρας του Λοχ Νες τη δική του φωνή.

Η εκστρατεία ξεκίνησε στο VisitScotland expo 2015 και νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Google λάνσαρε μια "Street View" εμπειρία που επιτρέπει στους ανθρώπους να ψάξουν για το Τέρας του Λοχ Νες.

Να σημειωθεί πως η πρώτη φορά που κάποιος παρατήρησε το Τέρας του Λοχ Νες χρονολογείται πίσω στο 565 μ.Χ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!