tromaktiko: ΚΙ ΟΜΩΣ: Γνωστός δικηγόρος έχει αναλάβει το ΤΕΡΑΣ που σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη Άννυ

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΚΙ ΟΜΩΣ: Γνωστός δικηγόρος έχει αναλάβει το ΤΕΡΑΣ που σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη Άννυ



Όπως μετέδωσε χθες η εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο...
Παναγιώτης Χρυσικάκης – συνήγορος του φερόμενου ως παιδοκτόνου – εμφανίσηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, στα κρατητήρια, για να αναλάβει την υπεράσπισή του πα-τέρα της άτυχης, χωρίς να έχει στα χέρια του κάποια εξουσιοδότηση του πελάτη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, δεν χρειάζεται να έχει κάποιος τέτοιο έγγραφο για να αναλάβει την υπεράσπιση ενός κατηγορούμενο, ενώ κάποιοι ομοθνείς του Σάββα τον προσέλαβαν με σκοπό την υπεράσπισή του (χωρίς να τους κατονομάσει).

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»

Για  τον Νικολάι που κατέθεσε πως είδε την κατσαρόλα να βράζει, κάτι ασυνήθιστο για τον παιδοκτόνο – όπως παραδέχθηκε ο ίδιος – και να μαγειρεύει κάτι: «Δεν θα απαντήσω σε τέτοια ερώτηση. Επί της ουσίας της υπόθεσης δεν έχω κάνει ερωτήσεις στον πελάτη μου μέσω του τηλεφώνου της φυλακής».

Για τον πελάτη του που φέρεται να τεμάχισε το παιδί υπό την επίρροια ναρκωτικών ουσιών: «Έχω πει ξεκάθαρα σε όλα τα ΜΜΕ πως δεν θα τοποθετηθώ για την αθωότητα του πελάτη μου».

Για το αν αποδέχεται ότι ο Σάββας τεμάχισε το παιδί: «Δεν θα απαντήσω σε τέτοια ερώτηση. Δεν τα ρίχνουμε στον Νικολάι κάποια ευθύνη. Δεν θα απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Θα μάθετε ό,τι έγινε την κατάλληλη στιγμή».

Για την άρνησή του να βγει στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής το Σάββατο: «Δέχθηκα έναν πόλεμο από την εκπομπή, χωρίς να είμαι σε θέση να απαντήσω».

Για το αν ο παιδοκτόνος εμφανίζεται μετανιωμένος: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω, γιατί τυχόν απάντησή μου θα συνιστά κάτι που δεν έχω συζητήσει μαζί του. Τον υπερασπίζομαι για όσα του αποδίδονται».

Για τον λόγο που αποδέχθηκε την υπεράσπισή του: «Η υπεράσπιση του συγκεκριμένου ανθρώπου έγινε μετά από το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων για την προστασία του. Εννοείται ότι εμφανίστηκα στα ΓΑΔΑ. Δεν έχω υποχρέωση να πω στον οποιονδήποτε αστυνομικό ποιος με έστειλε. Δεν μπορώ να κατονομάσω. Μου ανατέθηκε από γνωστούς ομοεθνείς του να τον προσεγγίσω για να τον βοηθήσω, κατόπιν σχετικής επικοινωνίας που είχα μαζί τους. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος αρνήθηκε τρεις φορές την υπεράσπιση που του προτάθηκε από τις Αρχές».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!