tromaktiko: Σακελλαρίδης για δημοψήφισμα: Η κυβέρνηση δεν φοβάται την λαϊκή ετυμηγορία

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Σακελλαρίδης για δημοψήφισμα: Η κυβέρνηση δεν φοβάται την λαϊκή ετυμηγορία



«Η κυβέρνηση δεν εξεταζει σχεδιο Β απο την στιγμή που είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση». Αυτό ανέφερε o κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ενώ...
ζήτησε να μην προδικάσουμε τις θα συμβεί με τον ΕΝΦΙΑ το 2015, τονίζοντας πως «η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών κινούνται ώστε να ελαφρύνουμε τα βάρη στα νοικοκυριά».

Για το φλέγον ζήτημα του δημοψηφίσματος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «Αυτή την στιγμή η κυβέρνηση έχει την ευρεία στήριξη της ελληνικής κοινωνίας. Έχουμε τη νωπή λαϊκή εντολή. Η συμφωνία θα πρέπει να κινείται στο πλαίσιο των κόκκινων γραμμών που περιέχει η λαϊκή εντολή». Πρόσθεσε όμως ότι «η κυβέρνηση δεν φοβάται την λαϊκή ετυμηγορία».

Ο κ. Σακελλαρίδης όταν ρωτήθηκε αν το δημοψήφισμα είναι καταφύγιο δειλών ή υπερόπλο είπε ότι είναι μια διαδικασία μέσα από την οποία εκφράζεται ο ελληνικός λαός με τρόπο δημοκρατικό.

«Επομένως», είπε, «σε κάθε περίπτωση όχι μόνο δεν σε καθιστά δειλό αλλά σε καθιστά ως κάποιον ο οποίος σέβεται τους δημοκρατικούς θεσμούς».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!