tromaktiko: Ψάχνεσαι για Διακοπές! ΚΑΙ φτηνά ΚΑΙ καλά!

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ψάχνεσαι για Διακοπές! ΚΑΙ φτηνά ΚΑΙ καλά!



Αν και πολλοί μπερδεύονται από τον τίτλο, οι περισσότεροι πλέον δεν...
μασάνε! Ξεκίνησε πριν 10 χρόνια απευθυνόμενο στις ηλικίες που προσδιορίζει ο τίτλος, πλέον όμως οι τιμές και τα παρεχόμενα πακέτα, έχουν δημιουργήσει φανατικό κοινό και άνω των 24 ετών!

Ο λόγος για το 18-24 Travel, που φέτος όχι μόνο έχει αποκτήσει πελατολόγιο μεγαλύτερο, αλλά έχει αυξήσει και τους προορισμούς, και τα ξενοδοχεία! Περισσότερα από 1000 ξενοδοχεία διαθέσιμα, σε 21 προορισμούς στην Ελλάδα και 14 στο εξωτερικό! Καθημερινές αναχωρήσεις με ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών, σε οικονομικές τιμές, αξιοποιώντας και τις low cost  αεροπορικές, αλλά και τις προσφορές σε αεροπλάνα και πλοία που κατα καιρούς βγάζουν οι εταιρείες!


Με mobile version για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το κινητό για την κράτησή τους, και χωρίς να είναι απαραίτητη  πιστωτική.

Φέτος οι κρατήσεις για την Ελληνική αγορά ξεκίνησαν πολύ πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά!
Με τη Σκιάθο την Πάρο και τη Μύκονο να αποτελούν την αιχμή του δόρατος για τις νεανικές ηλικίες, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο να έχουν ιδιαίτερη ζήτηση απο τους μεγαλύτερους!
Αν θέλετε να κάνετε καλές και φτηνές διακοπές, μην αργείτε! Οι τιμές ακόμη είναι πολύ χαμηλές! Μπέτε στο www.18-24.gr βάλτε προορισμό, αφετηρία και ημερομηνία και δείτε τιμές που θα σας... αγχώσουν!

Και μην κολλάτε στην ηλικία! (Αν πάλι μας προβληματίζει κάτι, οι μεγαλύτεροι έχουν και την επιλογή του www.grouptravel.gr)
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!