tromaktiko: Σε αμηχανία ο πρίγκιπας Χάρι: Η ξανθιά που τον φίλησε και τον ζήτησε σε γάμο [photos]

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Σε αμηχανία ο πρίγκιπας Χάρι: Η ξανθιά που τον φίλησε και τον ζήτησε σε γάμο [photos]



Πρόταση γάμου δέχθηκε ο «άτακτος» γαλαζοαίματος πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αυστραλία...



Η 21χρονη Victoria McRae κρατώντας ένα τεράστιο χαρτόνι στο οποίο είχε γράψει «παντρέψου με, τελευταία ευκαιρία» ζήτησε από τον Χάρι να την κάνει γυναίκα του.



Αιφνιδιασμένος και κατακόκκινος ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί.



Το περιστατικό συνέβη έξω από την Οπερα του Σίδνεϊ με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί την νεαρή να ζητάει επίμονα έστω και ένα φιλί.

«Με άφησε να τον φιλήσω στο μάγουλο αλλά εγώ πήγα για περισσότερα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ηταν καταπληκτικό, είναι γραφτό μας, υπάρχει πολλή χημεία ανάμεσά μας», είπε, «του είπα πως του έχω κάνει πρόταση γάμου άλλες δύο φορές, τρίτη και φαρμακερή ήταν αυτή, ήταν η τελευταία μας ευκαιρία και του είπα να το σκεφτεί».



Ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στο Σίδνεϊ και χαιρέτησε χιλιάδες θαυμαστές του που είχαν συγκεντρωθεί εκεί καθώς η εκπαίδευσή του- στο πλαίσιο της στρατιωτικής του θητείας- στην Αυστραλία ολοκληρώνεται.



«Πίστευα πως θα έρθουμε και θα είναι εδώ δέκα άνθρωποι, οπότε είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να πω σε όλους ''ευχαριστώ''. Με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου», δήλωσε ο πρίγκιπας στους δημοσιογράφους. «Θα είναι δύσκολο να φύγω, δεν θέλω να γυρίσω πίσω, μου αρέσει εδώ…»



Ερωτηθείς για το φιλί με την McRae απάντησε γελώντας: «πήρα παραπάνω από ένα φιλί».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!