18χρονο θύμα και την μητέρα του κατά του πατριού και συζύγου για το συστηματικό βιασμό της 18χρονης από την ηλικία των 12 ετών και για έξι χρόνια.
Ο κατηγορούμενος, μετά από ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου, καταδικάστηκε σε 67 χρόνια κάθειρξης για τις κατηγορίες του βιασμού κατά εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιών και τη κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.
Αναλυτικότερα, ο 52χρονος σήμερα ημεδαπός Ζακυνθινής καταγωγής, όπως αποδείχτηκε στο Κακουργιοδικείου του Πύργου, ασελγούσε συστηματικά στην τότε 12χρονη, κόρη της γυναικάς του από το πρώτης της γάμο.
Η άτυχη κοπέλα υπέμενε όλα αυτά τα χρόνια τον βιασμό του πατριού της, ο οποίος απειλώντας την, της είχε κρατήσει το στόμα «κλειστό».
Η νεαρή κοπέλα μόλις ενηλικιώθηκε δεν άντεξε, μίλησε στην μητέρα της και αμέσως η δύο γυναίκες υπέβαλαν μήνυση, καθώς ο ημεδαπός ασελγούσε και στα δύο φυσικά τέκνα του από τις ηλικίες των 11 και 13 ετών αντίστοιχα.
Κατά την διάρκεια της δίκης, που έγινε την περασμένη Πέμπτη και την Παρασκευή, ο 52χρονος άντρας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έδειξε καμία μετάνοια για την πράξεις του και αρνήθηκε κάθε κατηγορία.
Σήμερα, η μητέρα μαζί με τα δύο παιδιά της ζουν στο εξωτερικό, ενώ το 23χρονο σήμερα θύμα ζει μαζί με το βιολογικό της πατέρα στην Αθήνα.

