tromaktiko: Επί ποδός η Αστυνομία στην Πάτρα για τις αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Επί ποδός η Αστυνομία στην Πάτρα για τις αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ



Για μία ακόμη βραδιά αρκετοί ήταν οι πολίτες που έκαναν ουρές σε συγκεκριμένα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων έξω από...
τράπεζες προκειμένου να βγάλουν χρήματα, φοβούμενοι πως θα ξεμείνουν από ρευστό, όπως ανέφεραν στο tempo24.gr, εξαιτίας των καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων των τελευταίων ωρών και της ανησυχίας για το τι θα συμβεί από αύριο Δευτέρα λόγω του δημοψηφίσματος.

Σε πολλά από τα υποκαταστήματα τα χρήματα στα ΑΤΜ είχαν τελειώσει, με αποτέλεσμα όσοι είχαν θορυβηθεί να μετακινούνται από μηχάνημα σε μηχάνημα.

Να σημειωθεί πως μέχρι και αργά το απόγευμα γινόταν συνεχώς ανεφοδιασμός με χρήματα αρκετών μηχανημάτων σε τραπεζικά καταστήματα, όπως έχει δώσει εντολή και η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας αλλά και της Τράπεζας της Ελλάδας.

Όμως παρ' όλα αυτά σε κάποια μηχανήματα τα οποία βρίσκονται έξω από μαγαζιά και όχι σε τράπεζες "άδειασαν", όπως το ΑΤΜ της Εθνικής στην οδό Ακρωτηρίου λίγο μετά την πλατεία Παπανδρέου κ.α.

Επιπλέον, η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας κατόπιν εντολής της τοπικής ηγεσίας αλλά και των κατευθύνσεων που έχουν δοθεί από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. παρέμεινε επί ποδός κάνοντας συνεχείς περιπολίες σε σημεία και τράπεζες που αποτελούν "στόχους" και ιδίως και υποκαταστήματα, όπου παρατηρήθηκε ουρά και τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στην αχαική πρωτεύουσα, σε επιφυλακή βρίσκονται άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, της Άμεσης Δράσης, αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών με στόχο την προστασία των πολιτών.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται και η επίσημη ανάκληση από την ΕΛ.ΑΣ των αδειών σχεδόν 55.000 αστυνομικών σε πανελλαδικό επίπεδο, αφού "πέρασε" η πρόταση για δημοψήφισμα από τη Βουλή.

Και αυτό γιατί πρόκειται να τεθεί το προσωπικό του Σώματος σε κατάσταση "εκλογικής ετοιμότητας". Αυτό σημαίνει ανάκληση αδειών και σταδιακή ανάληψη της φύλαξης των σημείων "στόχων".
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!