tromaktiko: Άγριο ξύλο μέσα σε αεροπλάνο την ώρα της προσγείωσης - Σε ρινγκ μετέτρεψαν την καμπίνα του αεροσκάφους...

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Άγριο ξύλο μέσα σε αεροπλάνο την ώρα της προσγείωσης - Σε ρινγκ μετέτρεψαν την καμπίνα του αεροσκάφους...



Σε ρινγκ μετέτρεψαν την καμπίνα του αεροσκάφους - και ενώ αυτό βρισκόταν σε πορεία καθόδου για το Ηράκλειο - δύο νεαροί από τη Λετονία...
Το απίστευτο σκηνικό που στήθηκε στον αέρα άφησε με ανοικτό το στόμα επιβάτες αλλά και πλήρωμα, τα μέλη του οποίου προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν, ζητώντας τους να παραμείνουν στις θέσεις τους και με τις ζώνες δεμένες, γιατί υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλειά τους.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα Πατρίς οι φασαριόζοι αλλοδαποί ξεκίνησαν την αψιμαχία από τη Ρίγα της Λετονίας, από όπου και ξεκίνησε το αεροπλάνο την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι. Στο αεροδρόμιο της χώρας τους δεν προέκυψε κάποιο σοβαρό επεισόδιο και έτσι οι δύο ομοεθνείς αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους... στον αέρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα και οι δύο άνδρες ηλικίας 30 έως 35 ετών συνοδεύονταν από τις συζύγους τους. Κάθονταν ο ένας πίσω από τον άλλο στις μπροστινές θέσεις του αεροπλάνου και από τα στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία, προκύπτει ότι δεν γνωρίζονταν από πριν. Ο ένας είδε τον άλλο για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο και σύμφωνα με πληροφορίες η παρεξήγηση ξεκίνησε όταν ο ένας αστειεύτηκε με τη γυναίκα του άλλου.

Μέσα στο αεροπλάνο αρχικά υπήρξαν οι πρώτοι λεκτικοί διαπληκτισμοί. Στη διάρκεια της πτήσης όμως τίποτα δεν προμήνυε το πως θα κατέληγε η αρχική τους αντιπαράθεση. Τη στιγμή που από τα μικρόφωνα η αεροσυνοδός ζήτησε να επιστρέψουν όλοι στη θέση τους και να δέσουν τις ζώνες τους, λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ακούστηκαν δυνατές φωνές και αμέσως μετά σιωπή.

Σύμφωνα με την Πατρίς ταν μέλος του πληρώματος πήγε να δει τι συμβαίνει, είδε τον ένα εκ των δύο Λετονών να είναι μέσα στα αίματα. Ο Λετονός που αιμορραγούσε είχε δεχτεί μπουνιές στο δεξί του μάτι. Η φασαρία δεν επεκτάθηκε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων μέχρις ότου το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην πίστα του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης».

Από εκεί και πέρα ανέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος αερολιμένα, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί από τους ελεγκτές του πύργου ελέγχου, οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν πληροφορηθεί για τα γεγονότα από τους κυβερνήτες του αεροσκάφους.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εξετάστηκε από γιατρούς, καθώς το χτύπημα που είχε στο μάτι ήταν πολύ σοβαρό και υπήρχε ο κίνδυνος να χάσει την όρασή του στο μάτι όπου χτυπήθηκε. Ο δράστης συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!