tromaktiko: Πάτρα: Eμπλοκή στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ – Έκαναν κινητοποίηση για τη Φώφη Γεννηματά

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Πάτρα: Eμπλοκή στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ – Έκαναν κινητοποίηση για τη Φώφη Γεννηματά



Στελέχη που μέχρι χθες είχαν αποσκιρτήσει από...
το ΠΑΣΟΚ, τασσόμενα στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου και του Κινήματος Δημοκρατών – Σοσιαλιστών, συμμετείχαν ενεργά στις  εκλογικές διαδικασίες του κόμματος για την ανάδειξη νέου αρχηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν μάλιστα και κινητοποίηση για λογαριασμό της Φώφης Γεννηματά.

«Μας άφησαν στα δύσκολα»

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο γεγονός από τη μία έφερε χαμόγελα στα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αφού το ενδεχόμενο επιστροφής τους μόνο άσχημο δεν θα είναι για τα δημοκοπικά χαμηλά του κόμματος, αλλά από την άλλη προκάλεσε και αντιδράσεις. Και αυτό γιατί όπως έλεγαν μέλη του ΠΑΣΟΚ, «αυτοί μας άφησαν στα δύσκολα και τώρα που δεν ‘τραβάει’ ο Γιώργος γυρίζουν πίσω».

«Τους θέλουμε, αλλά χωρίς ιδιοτέλεια και αυτό πρέπει να μας το αποδείξουν έμπρακτα», συμπλήρωναν με νόημα.

Παράθυρο επιστροφής με Φώφη στην ηγεσία

Πάντως, επίσημα το ΚΙΔΗΣΟ σε επίπεδο Αχαϊας δεν δηλώνει κάτι για το συγκεκριμένο περιστατικό. Είναι αξιοσημείωτο όμως το γεγονός πως σε σχετική ερώτηση άφηναν ανοιχτό παράθυρο επιστροφής, εάν στη ηγεσία εκλεγεί η Φώφη Γεννηματά και αλλάξει την πολιτική του ΠΑΣΟΚ.

Καμία απάντηση από Παπανδρέου

Πρέπει να σημειώσουμε βέβαια πως η ηγεσία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ δεν επεξεργάζεται ένα τέτοιο σενάριο, τουλάχιστον όχι ακόμα, ενώ και ο Γ. Παπανδρέου απέφυγε να απαντήσει χθες, από την Πάτρα όπου βρέθηκε, σε ερωτήσεις τέτοιου περιεχομένου.

Μικρή η συμμετοχή για την ανάδειξη αρχηγού

Όσον αφορά τώρα αμιγώς το κομμάτι της σημερινής εκλογικής διαδικασίας, στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, η συμμετοχή των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ μικρότερη της αναμενόμενης.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι συμμετέχοντες ήταν περίπου οι μισοί απ΄ότι στις κάλπες για την ανάδειξη αντιπροσώπων του πρόσφατου συνεδρίου, όπου ψήφισαν περίπου 1000 άτομα.

Σύμφωνα με την εφορευτική επιτροπή, στις σημερινές εκλογές ψήφισαν στην Πάτρα και στο Ξενοδοχείο «Βυζαντινό» 650 άτομα.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!