tromaktiko: ΣΑΛΟΣ: Γιατί απειλούν τον ΑΡΚΑ; Ποιοι τον κατηγορούν για χρηματισμό; [photo]

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΣΑΛΟΣ: Γιατί απειλούν τον ΑΡΚΑ; Ποιοι τον κατηγορούν για χρηματισμό; [photo]



Κάποια από τα σκίτσα που δημιούργησε ο περίφημος ΑΡΚΑΣ και...
ανέβηκαν στην επίσημη σελιδα του στο facebook, προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και απειλών από όσους θεώρησαν ότι ... πολεμάει την κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει η iefimerida.gr, στο επίμαχο σκίτσο εμφανίζεται ένας άντρας που λέει «Εχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση πατάνε γερά στον αέρα».

Οι αντιδράσεις και οι απειλές ήταν τόσο έντονες που η επίσημη σελίδα του στο facebook διέκοψε εδώ και λίγες ώρες -και μέχρι νεωτέρας- κάθε ανάρτηση. Γράφει χαρακτηριστικά «Με εντολή του Αρκα η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεοτέρας. Ο διαχειριστής.» Σε άλλη ανάρτηση ο διαχειριστής έκανε λόγο για πολιτική βαρβαρότητα.



Πλήθος χρηστών των social media εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον ΑΡΚΑ, και απορούν «Ενόχλησαν τα σκίτσα τους πιστούς του Μωάμεθ;». Εκατοντάδες άτομα κάνουν λόγο για λογοκρισία.

Ακολουθούν ενδεικτικές αντιδράσεις:

-Το κλείσιμο της σελίδας του Αρκά εξαιτίας της βαρβαρότητας των αριστερων ειναι μια ήττα της δημοκρατίας. Κακώς. Δεν κανουμε χατίρια σε ζώα
-Επιθέσεις με ηλεκτρονικά γκαζάκια τvn υπερασπιστών της ελευθερίας του λόγου/σκίτσου , έκλεισαν τ σελίδα του ΑΡΚΑ σ fb! Νίκησε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:-((
-Γνώριμοι κομισάριοι την έπεσαν στον Αρκά για αντιπολιτευτικά του σκίτσα κατηγορώντας τον οτι τα παιρνει απο "ξένα κέντρα".
-Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λογοκρίνει και τον ΑΡΚΑ. Ποιος θα είναι ο επόμενος?
-Τον Αρκά ρε τρόμπες? Να διαλυθουμε ρε φασιστοαμοιβαδες μπας και καθαρίσουμε από σας
-ΑΡΚΑ γερμανοτσολιά δεν θα περάσει ο φασισμός. Η ιντερνετική ομάδα του Σύριζα ξέρει που μένεις...


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!