tromaktiko: ΣΟΚ στη Κύπρο: Έριξε καυστικό υγρό στην 40χρονη οικιακή βοηθό του

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΣΟΚ στη Κύπρο: Έριξε καυστικό υγρό στην 40χρονη οικιακή βοηθό του



Ανατριχιαστικές είναι οι καταγγελίες οικιακής βοηθού απο το Νεπάλ η οποία υπόκειτο σε βασανιστήρια απο τον 60χρονο εργοδότη της...


Η αλλοδαπή οικιακή βοηθός ηλικίας 40 ετών από το Νεπάλ κατήγγειλε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας χθες ότι ο εργοδότης της ο οποίος είναι ηλικίας 60 ετών κατά διάφορα τακτά χρονικά διαστήματα την παρενοχλούσε άσεμνα και την βασάνιζε και ότι περί τα μέσα Ιουνίου της είχε ρίξει καυστικό υγρό στο πόδι με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα.

Η 40χρονη εργαζόταν ως οικιακή βοηθός από τις 20 Μαρτίου του 2015 και ανέφερε στην Αστυνομία πως όλο αυτό το διάστημα δεχόταν άσεμνες επιθέσεις από τον εργοδότη της.

Στις 14 Ιουνίου ωστόσο ενώ ήταν στην αυλή της οικίας στην οποία εργαζόταν ο εργοδότης της έρριψε καυστικό υγρό με αποτέλεσμα να της προκαλέσει εγκαύματα στο γόνατο, στη κνήμη του δεξιού ποδιού, και στο βραχίονα του δεξιού χεριού της.

Όπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία ο λόγος που δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό από τον εργοδότη της ήταν γιατί αρνείτο να υποκύψει στις ορέξεις του.

Είπε μάλιστα πως ένεκα των απειλών που δεχόταν από τον εργοδότη της δεν κατήγγειλε όλο αυτό το διάστημα την υπόθεση στην Αστυνομία.

Η 40χρονη εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους ο οποίος διαπίστωσε τα τραύματα που έφερε και πως μάλιστα υπέστη και μόλυνση.

Εναντίον του 60χρονου εκδόθηκε εντάλματα σύλληψης και γίνονται προσπάθειες από την Αστυνομία για τον εντοπισμό του.

Πηγή: ΚΥΠΕ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!