tromaktiko: Στη δημοσιότητα: Αυτός είναι ο εφοπλιστής που κατηγορείται ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης με μέλη πρώην αστυνομικούς

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Στη δημοσιότητα: Αυτός είναι ο εφοπλιστής που κατηγορείται ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης με μέλη πρώην αστυνομικούς



Ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης με μέλη πρώην αστυνομικούς και...
«μπράβους» Αλβανικής καταγωγής κατηγορείται ο γνωστός εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.


Η πολύμηνη εισαγγελική έρευνα έφερε στο φως τη δράσης της οργάνωσης που φέρεται να εκβίαζε, να απειλούσε και να υιοθετούσε σκληρές μεθόδους προκειμένου να διευθετήσει οικονομικές υποθέσεις.

Θύματα γνωστοί επιχειρηματίες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δικηγόρος έχει καταγγείλει πως ξυλοκοπήθηκε «ανηλεώς» από μέλη της οργάνωσης.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για σωρεία αδικημάτων ενώ κεντρικό ρόλο στην υπόθεση φέρεται, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, να παίζει και ο αναφερόμενος ως στενός συνεργάτης του εφοπλιστή Αν. Πάλλης. Ήδη οι εισαγγελικές αρχές έχουν απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα των δυο πρωταγωνιστών της υπόθεσης.

Στο 30 σελίδων εισαγγελικό πόρισμα γίνεται λόγος για χρήση σκληρών μεθόδων και διάπραξη ακόμη και απόπειρας ανθρωποκτονίας από την ομάδα . Μάλιστα, περιγράφονται σειρά εκβιασμών , απειλών , ξυλοδαρμών και άλλων βίαιων πρακτικών .


Πανελλήνιο ΣΟΚ: Εφοπλιστής αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες - Τι λέει το εισαγγελικό πόρισμα

Σωρεία ποινικών αδικημάτων φέρεται να διέπραξε γνωστός...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!