tromaktiko: Ποιες περιοχές της Ελλάδας είναι "πρωταθλήτριες" στο ομαδικό; Οι απαντήσεις εξέπληξαν ακόμη και τους υπεύθυνους...

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ποιες περιοχές της Ελλάδας είναι "πρωταθλήτριες" στο ομαδικό; Οι απαντήσεις εξέπληξαν ακόμη και τους υπεύθυνους...



Και όμως υπάρχουν περιοχές στην Ελλάδα όπου οι κάτοικοι της δεν έχουν μονό την επαφή στο μυαλό τους, αλλά...
θέλουν και ομαδικά παιχνίδια.

Το site γνωριμιών, blindchat.gr, αποφάσισε να διεξάγει μια έρευνα. Μια έρευνα που δεν στηρίζεται σε επιστημονικά στοιχεία, αλλά ανάμεσα στα μέλη του, και τα αποτελέσματα που έβγαλε είναι καθαρά και μόνο στατιστικά.

Το ερώτημα που έθεσαν οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου site, ήταν: «θα το έκανες με 3 ή περισσότερα άτομα;». Οι απαντήσεις των χρηστών εξέπληξαν ακόμη και τους υπεύθυνους του site:

- 3 στους 5 άνδρες έχουν θετική άποψη για ένα τέτοιο ομαδικό παιχνίδι.

- Οι διαφορές ανάμεσα στους άντρες και στις γυναίκες στις ίδιες διοικητικές περιφέρειες είναι αρκετά μεγάλες δημιουργώντας μεγάλο χάσμα στις επιθυμίες τους. Οι περιφέρειες με τις μικρότερες διαφορές είναι η «Ανατολική Μακεδονία & Θράκη» και η «Ήπειρος».

- Τα δύο άκρα στις προτιμήσεις των αντρών από περιφέρεια σε περιφέρεια έχουν διαφορά 18% ενώ στις γυναίκες είναι 71%

- Στη Στερεά Ελλάδα και στη Δυτική Μακεδονία οι γυναίκες είναι σε συντριπτικά ποσοστά θετικές στην εμπειρία ενός «ομαδικού παιχνιδιού».

Θα δείτε 2 χάρτες. Στον πρώτο είναι οι αρνητικές απαντήσεις των ανδρών (δεν θα έκαναν ομαδικό) και στον δεύτερο είναι οι θετικές απαντήσεις των γυναικών (θα έκαναν ομαδικό).

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!