tromaktiko: Αναστάτωση στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην λεωφόρο Θησέως - Η εικόνα προκαλεί οργή... [photo]

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Αναστάτωση στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην λεωφόρο Θησέως - Η εικόνα προκαλεί οργή... [photo]



Είναι η τελευταία ημέρα που μπορούν να πάρουν το ποσό που έχει οριστεί από την... κυβέρνηση χωρίς κάρτα αυτόματης ανάληψης - Δραματική προειδοποίηση Κατσέλη: Τα ΑΤΜ θα λειτουργούν κανονικά έως τη Δευτέρα - Telegraph: Στις τράπεζες υπάρχουν ακόμα 500 εκατ. ευρώ

Ακόμα μία μέρα ταλαιπωρίας για τους συνταξιούχους η σημερινή. Ηλικιωμένοι άνθρωποι που δεν διαθέτουν κάρτα αυτόματης ανάληψης από τα ΑΤΜ, στήνονται για τρίτη και τελευταία ημέρα στην ουρά έξω από τις τράπεζες προκειμένου να πάρουν τα 120 ευρώ των συντάξεων και η εικόνα δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτή των προηγούμενων δύο ημερών.



Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής συνταξιούχοι έχουν έρθει στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα προκειμένου να πάρουν το ποσό των 120 ευρώ που έχει οριστεί από την κυβέρνηση.



Ο κόσμος συνωστίζεται έξω από την πόρτα εισόδου της τράπεζας, που την φύλαξη της έχουν αναλάβει αστυνομικοί της γειτονιάς του αστυνομικού τμήματος της Καλλιθέας, παρόλο που η διεύθυνση έχει μοιράσει αριθμούς προτεραιότητας στους ηλικιωμένους.

Εδώ στην παραπάνω εικόνα βλέπετε ένας αγανακτισμένο πολίτη ο οποίος ζητά να πάρει τα χρήματα που είναι δικά του και το κράτος αυτή τη στιγμή του τα δίνει γιατί έτσι "πρέπει" με το σταγονόμετρο...

Η αγανάκτησή του τον έκανε να πετάξει το βιβλιάριο καταθέσεων-ανάληψης και να πέσει κάτω...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!