tromaktiko: Τσίπρα, έκανες το γήπεδο... μπουρ.....λο - Αι στα διάλα ποια

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Τσίπρα, έκανες το γήπεδο... μπουρ.....λο - Αι στα διάλα ποια



Αν ήσουν Αριστερός με γκαντς, μπορεί και να σε ψήφιζα. Αν ήσουν δεξιός, μπορεί και να σε υπολόγιζα. Το ότι είσαι ένα μπουρ....λο και πήδηξες μέσα σε 6 μήνες όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες, μόνο έναν μούλο μου θυμίζεις. Τον μούλο της... Κυριακής, που λέγαμε μικροί.

Άκου λοιπόν τι πρέπει να κάνεις τώρα...
Κατ αρχήν σάλτα και γαμ....ου. Μας τα έπρηξες. Μας είπες πολλά και δεν έκανες τίποτα λαλακοπίτουρα.

Έβγαλες εγκληματίες από τις φυλακές με Νόμο μπουρ.....λο που σφάζουν ακατάπαυστα τον ελληνικό λαό για να πάρουν ψωροχιλιάρικα.

Μας έβαλες να ψηφίσουμε στο περίφημο Ψηφοψήφισμα, είπαμε ΟΧΙ και πήραμε τα 3 μας...

Μας έκλεισες χιλιάδες επιχειρήσεις μέσα σε 7 μήνες και έστειλες στην ανεργία χιλιάδες λαού...

Έκλεισες τις τράπεζες για 3 εβδομάδες, έφερες capital controls στην Ελλάδα, χρέωσες την χώρα δεκάδες δις ευρώ από την παραγωγική χασούρα. Είσαι ότι να ναι...

Αυξήθηκαν τα εμφράγματα και οι καρδιακές προσβολές το τελευταίο εξάμηνο, έστειλες στον τάφο χιλιάδες γερόντια, αλλά και ενήλικες μεταξύ 50 έως 65 ετών.

Η πρώτη φορά Αριστερά σου, μας έκανε να παραμιλάμε. Όλοι. Φτωχοί, πλούσιοι, άνεργοι, υπάλληλοι, επιχειρηματίες. Έβαλες το άλλο το τριμπουρδ.....λο, τον Γιάνη, που πίνει το μοχίτο του τώρα στη πισινάρα του στο νησί, πήγατε σαν μποέμ από τη δεκαετία των 70s στην Ευρώπη και πήρατε τα 3 τους.

Ποιος νομίζεις ότι σας υπολογίζει ρε Καραμήτρο; Ειλικρινά πες μου...

Σάλτα και εξαφανίσου από την πολιτική σκηνή, πήγαινε στο χωριό σου και φύτεψε ντομάτες και μαρούλια (είσαι και ψηλά σε βουνό, θα είναι νόστιμα) και άσε να παίξει μπάλα κανένας πιο σοβαρός στην ελληνική πολιτική σκηνή. Αν υπάρχει φυσικά...

Αααα, και που είσαι Τσίπρα. Σου είπα; Σάλτα και εξαφανίσου...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!