tromaktiko: Η Βροσίνα, που ήκμαζε πάνω στην παλαιά εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, τώρα, με την Εγνατία, παρακμάζει

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Η Βροσίνα, που ήκμαζε πάνω στην παλαιά εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, τώρα, με την Εγνατία, παρακμάζει



Η Βροσίνα, στο μέσο ακριβώς της παλαιάς εθνικής οδού Ηγουμενίτσας-Ῑωαννίνων, που...
κάποτε άκμαζε, τώρα παρακμάζει.

Η Εγνατία σχεδόν την ερήμωσε. Υπήρξαν δύο βενζινάδικα, τα οποία έκλεισαν. Οι δύο φούρνοι και τα δύο εστιατόρια, που έχουν απομείνει, έχουν πολύ περιορισμένες, σε σχέση με το παρελθόν, δουλειές. Ενώ παλαιότερα περνούσαν καθημερινά το καλοκαίρι χιλιάδες αυτοκίνητα και το χειμώνα εκατοντάδες, τώρα η κίνηση είναι ανύπαρκτη.

Αναγνώστης της "Κάτοψης" ταξίδεψε μέρα μεσημέρι από την Ηγουμενίτσα μέχρι τα Γιάννινα και δεν συνάντησε, όσο περίεργο και αν φαίνεται ούτε ένα αυτοκίνητο.Απόλαυσε τη διαδρομή, αλλά και διαπίστωσε την εγκατάλειψη του οδοστρώματος, με λακούβες, υποχωρήσεις ασφάλτου κ.λπ.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!