tromaktiko: ΤΩΡΑ: Ξαφνικό μπουρίνι αναστάτωσε κατοίκους και επισκέπτες της Μυτιλήνης - Ξεριζώθηκαν δένδρα και φωτιστικά [photo+video]

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΤΩΡΑ: Ξαφνικό μπουρίνι αναστάτωσε κατοίκους και επισκέπτες της Μυτιλήνης - Ξεριζώθηκαν δένδρα και φωτιστικά [photo+video]



Παρότι ο καιρός στη Μυτιλήνη ήταν από το πρωί ηλιόλουστος,...
πριν λίγο ο ουρανός της πόλης σκοτείνιασε και ξέσπασε δυνατό μπουρίνι σε σημείο να έχουμε και καταστροφές στην Μυτιλήνη.


Ξαφνικό μπουρίνι, με έντονη βροχόπτωση, ξέσπασε γύρω στις 18:15  προκαλώντας μέχρι τώρα ευτυχώς ελάχιστα προβλήματα στην Μυτιλήνη.

Καταρρακτώδης βροχή με ομοβροντίες ξέσπασε και σε άλλες περιοχές της Λέσβου.

Να τονίσουμε ότι είχαμε μεγάλα προβλήματα από τον δυνατό αέρα «ανεμοστρόβιλος» που ξερίζωσε πολλά δένδρα, τέντες σπιτιών και καταστημάτων αλλά και φωτιστικά του Δήμου..


Πολλές επίσης γλάστρες βρέθηκαν στο δρόμο από τα μπαλκόνια.

Ένα από τα δένδρα που ξεριζώθηκε σας παραθέτουμε σχετικές εικόνες έξω από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.




Ωστόσο, εδώ και λίγη ώρα η βροχή έχει καταλαγιάσει.

Πολλοί επισκέπτες και κάτοικοι της Μυτιλήνης είδαν τον καιρό να αλλάζει και σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα ένας απίστευτα δυνατός αέρας να τα παίρνει όλα στο διάβα του ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε και μία σφοδρότατη νεροποντή, τόσο έντονη που η ορατότητα ήταν μετά βίας 3 – 4 μέτρα!

Πληροφορίες λένε πως, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, η πυροσβεστική δεν έχει δεχθεί κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από κατοικίες παρά μόνο για σπασμένα δένδρα και φωτιστικά του δήμου.

Όπως πάντα όμως μετά από κάθε έντονη νεροποντή βγαίνει το ουράνιο τόξο….

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που κατέγραψε το LesvosPost.com απο την Μυτιλήνη

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!