tromaktiko: ΑΥΤΟΣ είναι ο «χάρτης της απιστίας» στην Αθήνα μετά το χακάρισμα του site της απιστίας

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΑΥΤΟΣ είναι ο «χάρτης της απιστίας» στην Αθήνα μετά το χακάρισμα του site της απιστίας



Με τον φόβο της αποκάλυψης των παράνομων εξωσυζυγικών αναζητήσεών τους εξακολουθούν να ζουν χιλιάδες Έλληνες, χρήστες του περίφημου site της απιστίας! Από την ημέρα που χάκερ κατάφεραν να...
αρπάξουν και στη συνέχεια να βγάλουν στη φόρα τα στοιχεία των εγγεγραμμένων μελών του site (37.000.000 σε όλο τον κόσμο και πάνω από 50.000 Ελληνες), οι άτακτοι σύζυγοι έχασαν τον ύπνο τους!

Ο εφιάλτης γίνεται ακόμη πιο μεγάλος εξαιτίας του διαδραστικού χάρτη στον οποίο φαίνονται πλέον ξεκάθαρα οι περιοχές με τους άπιστους συντρόφους σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα! Μια γρήγορη ματιά στον χάρτη της απιστίας φανερώνει ότι οι περιοχές με τους πιο «άτακτους» παντρεμένους, αρραβωνιασμένους αλλά και δεσμευμένους βρίσκονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με τα δυτικά και νότια προάστια να κατέχουν τα πρωτεία, αφού έχουν με διαφορά τους περισσότερους εγγεγραμμένους χρήστες!


Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι Ελληνες χρήστες του site φέρεται ότι μένουν στο:
Αιγάλεω, στο Περιστέρι, στο Μενίδι, στο Ιλιον, στο Κερατσίνι, στον Κορυδαλλό και στη Νίκαια, ενώ «δυνατή» παρουσία έχουν και οι άνδρες και οι γυναίκες από τις περιοχές του Βύρωνα, της Νέας Σμύρνης, του Ζωγράφου, της Νέας Ιωνίας, του Αμαρουσίου και της Καλλιθέας!

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία διέρρευσαν οι χάκερ από το site της απιστίας και τον διαδραστικό χάρτη που δημιουργήθηκε βάσει αυτών, τα βόρεια προάστια της Αθήνας φαίνεται ότι έχουν τις πιο... ανήσυχες γυναίκες, αφού οι περισσότερες εγγεγραμμένες Ελληνίδες βρίσκονται στην:
Εκάλη και ακολουθούν η Ανάβυσσος, η Ελευσίνα, το Χαλάνδρι, η Νέα Ερυθραία, η Φιλοθέη, η Βούλα, ο Αλιμος και η Λούτσα.

Την ίδια στιγμή, στη Θεσσαλονίκη, οι περισσότεροι άπιστοι φαίνεται να βρίσκονται στις περιοχές της Καλαμαριάς και του Ευόσμου. Τα τελευταία 24ωρα η διαρροή των προσωπικών δεδομένων χιλιάδων Ελλήνων που είχαν εγγραφεί στο site της απιστίας ψάχνοντας για παράνομες ερωτικές περιπέτειες έχει βάλει φωτιά σε πολλά σπίτια, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που «ελέγχουν» τον σύντροφό τους. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί «άτακτοι» τρέχουν να αποχωρήσουν από το site με την ελπίδα ότι θα σώσουν την παρτίδα και δεν θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα απέναντι στη σχέση τους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!