tromaktiko: "Συνωστισμός" στο Ραδιομέγαρο λίγο πριν το ιστορικό ντιμπέιτ

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

"Συνωστισμός" στο Ραδιομέγαρο λίγο πριν το ιστορικό ντιμπέιτ



Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες δημοσιογράφων και πολιτικών αρχηγών...
 Δεκάδες κάμερες και φωτορεπόρτερ έξω από το κτίριο της ΕΡΤ

«Αναβρασμός» επικρατεί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ λίγη ώρα πριν την έναρξη του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, που είναι το πρώτο από το 2009.

Κάμερες και δημοσιογράφοι έχουν στηθεί έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, αναμένοντας τους επτά πολιτικούς αρχηγούς και τους δημοσιογράφους που θα τους «ανακρίνουν», ενώ οι αφίξεις έχουν σταδιακά αρχίσει.



Οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στην τηλεμαχία είναι οι Αντώνης Σρόιτερ, Σία Κοσιώνη, Μαρία Χούκλη, Όλγα Τρέμη, Μάρα Ζαχαρέα και Μάκης Γιομπαζολιάς, ενώ συντονιστής από πλευράς ΕΡΤ είναι ο Πάνος Χαρίτος. Οι έξι δημοσιογράφοι από τα ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας έχουν ξεκινήσει να φτάνουν στο Ραδιομέγαρο, ενώ θα ακολουθήσουν και οι πολιτικοί αρχηγοί.



Αυτήν την ώρα, έξω από το Ραδιομέγαρο, δημοσιογράφοι και τεχνικοί προετοιμάζονται για την «τηλεμαχία». Στον προαύλιο χώρο εμφανίστηκαν και συνομίλησαν με τους εκπροσώπους του Τύπου τόσο ο Διονύσης Τσακνής όσο και ο Λάμπης Ταγματάρχης.

Σημειώνεται ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι πολύ αυστηρά, με «μη προσβάσιμους χώρους» ακόμη και για εργαζομένους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ προς το παρόν διαπιστεύσεις και κάρτες εισόδου έχουν λάβει μόνο οι φωτορεπόρτερ, που θα καλύψουν φωτογραφικά το ντιμπέιτ.












     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!