tromaktiko: ΝΤΙΜΠΕΪΤ : Νίκησε το μπάσκετ με τον κόσμο να μην ενδιαφέρετε και πολύ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΤΙΜΠΕΪΤ : Νίκησε το μπάσκετ με τον κόσμο να μην ενδιαφέρετε και πολύ



Γράφει ο Νίκος Κούτρικας - Δημοσιογράφος
Όλοι είδαμε την συνέντευξη του κ.  Μεϊμαράκη...
την περασμένη Δευτέρα τα μεσάνυχτα και το χλιαρό ντιμπέϊτ χθες το βράδυ που κινήθηκε σε χαμηλά ποσοστά (AGB 6-9%) τηλεθέασης όπου νίκησε το μπάσκετ και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ  επιδιώκουν ο καθένας χωριστά να έρθουν πρώτο κόμμα.

Πάρα ταύτα συμπεραίνουμε ότι η αιχμή της ΝΔ για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκει αποδέκτη τον κ. Τσίπρα όπου χθες εμφανίστηκε "αμυνόμενος" απέναντι στον κ. Μεϊμαράκη με πραγματικό αντίπαλό του τον δραχμολόγο κ. Λαφαζάνη και τα διαφημιστικά του γύρω από το νομισματοκοπείο που όπως είπε θα έχουν και συνέχεια θυμίζοντας σκηνοθέτη με τις ταινίες ληστείας των καζίνο (βλέπε την ταινία η συμμορία των 12) . Αντίθετα ο κ. Καμμένος απέδειξε ότι αντίπαλός του είναι ο κ. Μεϊμαράκης και τα εξοπλιστικά με τις εμμονές του εναντίων του κ. Σαμαρά και των συνεργατών του όπου με λάθος αναφορές σε αυτές το απέδειξε ότι μένει σε αυτές. Ο κ. Κουτσούμπας μας θύμισε ότι το ΚΚΕ υπάρχει ακόμα ενωμένο δυνατό" , το ΠΑΣΟΚ δήλωσε την ύπαρξή του ακόμα ενώ το Ποτάμι επικοινωνιακά έκανε το "λάθος" παρότι δημοσιογράφος ο κ. Θεοδωράκης στα ονόματα των δημοσιογράφων.... του ντιμπέϊτ!

Ο κόσμος τελικά προτίμησε το μπάσκετ τηλεοπτικά γυρίζοντας την πλάτη στην στημένη διαδικασία που μόνο όταν ξέφευγε εκεί προς το τέλος τσίμπησε νούμερα τηλεθέασης αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος θέλει με την στάση του μια κυβέρνηση με διαφορετικό πολιτικό λόγο για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του .

ΥΓ: Η συνέχεια στις οθόνες μας την Δευτέρα με το ντιμπέϊτ Μεϊμαράκη - Τσίπρα που να μου το θυμάστε θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!