tromaktiko: Εύβοια: Χαμός σε φαρμακείο - Τα όργια που αναστάτωσαν την περιοχή

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Εύβοια: Χαμός σε φαρμακείο - Τα όργια που αναστάτωσαν την περιοχή



Όταν ένας φαρμακοποιός από την Αθήνα ξεκίνησε να φτιάξει την δική του επιχείρηση στην Εύβοια δεν φανταζόταν τι μπουμπούκι βοηθό θα προσλάμβανε...


Η νεαρή βοηθός του που κρατούσε το φαρμακείο τα απογεύματα και στις εφημερίες έδινε ψυχή και σώματι για τους πελάτες του φαρμακείου.

Η νεαρή βοηθός με το πλούσιο μπούστο της , είχε κάνει το φαρμακείο …οίκo αvοχής. Είχε διαμορφώσει έτσι τον χώρο ώστε να μπορεί να ικαvοποιεί τις oρέξεις πελατών έναντι αμοιβής.

Οι ψίθυροι στην τοπική κοινωνία αρκετοί αλλά ελάχιστοι το πίστευαν. Όμως ένα βράδυ η κατάσταση ξέφυγε ….. Η δεσποινίς είχε κλειστεί με 3 πελάτες στο φαρμακείο και τους άκουγε όλο το χωριό .

Οι κάτοικοι αναστατώθηκαν και εισέβαλαν στο φαρμακείο σπάζοντας την πόρτα. Η ξανθιά νεαρή ήταν καβάλα σε έναν άλλον νεαρό αγρότη, ενώ με τα χέρια προσπαθούσε να ικαvοποιήσει τους άλλους 2.

Οι 3 “πελάτες” πανικόβλητοι έτρεξαν να κρυφτούν ενώ η ίδια σοκαρισμένη προσπαθούσε να μαζέψει τα αμάζευτα. Όπως ήταν φυσικό ο φαρμακοποιός την απέλυσε και πλέον ο αντρικός πληθυσμός της περιοχής πηγαίνει μόνο για φάρμακα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!