tromaktiko: Επικίνδυνα αμετανόητοι αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα έναν απέραντο ερειπιώνα...

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Επικίνδυνα αμετανόητοι αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα έναν απέραντο ερειπιώνα...



Γράφει ο Μαγια
Επειδή οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους, ο...
μαγκάκος επικεφαλής της ΝΔ, οφείλει να διευκρινίσει, τι εννοεί όταν λεει πως θα σχηματίσει εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, με τους καλύτερους, εφόσον σχηματιστεί κυβέρνηση με κορμό το κόμμα του.

Καλύτεροι, ως οσφοκάμπτες και εθελόδουλοι, απέναντι στους επικυρίαρχους; Καλύτεροι, ως προς την εξυπηρέτηση των ανίερων συμφερόντων της Διαπλοκής;

Αφελής δεν είναι ο Β. Μεϊμαράκης. Γιατί μόνο ένας αφελής θα πιστέψει ότι είναι δυνατόν ο ελληνικός λαός να έχει ξεχάσει ποια κόμματα οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία και την εγκλώβισαν στο ολέθριο καθεστώς των Μνημονίων.

Γιατί μόνο ένας αφελής θα πιστέψει ότι οι πολίτες έχουν τόσο κοντή μνήμη και δεν θυμούνται τις θρυλικές επιδόσεις της Δεξιάς, αλλά και του άλλου σκέλους του συναινετικού δικομματισμού, στα μέτωπα της διαφθοράς, της διαπλοκής, του πελατειακού κράτους, της προστασίας της φαυλεπίφαυλης, κρατικοδίαιτης και κομπραδόρικης ολιγαρχίας.

Γιατί μόνο ένας αφελής θα πιστέψει πως οι πολίτες, βάζοντας από τη μια μεριά τα σαράντα χρόνια κυριαρχίας της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη την επτάμηνη διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα φτάσουν στο συμπέρασμα ότι η σύγκριση είναι υπέρ του παλιού και φαύλου συστήματος.

Ε, λοιπόν, αυτοί (όλος ο καλός ο κόσμος, που κυβερνά σαράντα χρόνια, και τα πέντε των Μνημονίων), δεν θα μας τρελάνουν. Όλοι αυτοί, που στα χρόνια των Μνημονίων  αναπαρήγαγαν τους εκβιασμούς των δανειστών, τον φόβο του Grexit και το κλίμα της υποταγής. Που δεν διαπραγματεύθηκαν, αλλά πίεζαν κι από πάνω να έρθει μία οποιαδήποτε συμφωνία. Αυτοί που στήριξαν τα Μνημόνια, ως «ευλογία»!

Όλοι αυτοί, που κατάντησαν την Ελλάδα έναν απέραντο ερειπιώνα, βγάζουν και γλώσσα: Για όλα φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Είναι η πιο τρανή επιβεβαίωση, ότι θα παραμείνουν, μέχρι την τελική κατάρρευση, επικίνδυνα αμετανόητοι!...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!