tromaktiko: Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κοντομηνά - Σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς η κόρη του

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κοντομηνά - Σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς η κόρη του



Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια...
ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, εισάγεται εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο, προκαλώντας ανησυχία στους δικούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Spirto», ο επιχειρηματίας έφτασε χθες το πρωί ιδιαίτερα καταβεβλημένος στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, αφού τις τελευταίες μέρες τον ταλαιπωρούσε ένας υψηλός πυρετός που δεν υποχωρούσε. Είχε οξύ βήχα, δύσπνοια, ατονία και πόνους στα κόκαλα, όμως αυτό που θορύβησε τον προσωπικό του γιατρό, ο οποίος και του συνέστησε να νοσηλευτεί άμεσα, ήταν οι έντονοι πόνοι στο στήθος.

Σε χρόνο-ρεκόρ υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι πάσχει από βρογχοπνευμονία βαριάς μορφής. Οι γιατροί τον παρακολουθούν σχολαστικά και μάλλον θα αργήσουν να του δώσουν εξιτήριο, καθώς τους ανησυχεί πολύ τόσο η ηλικία του όσο και τα παραπανίσια κιλά που έχει.

Η κόρη του, Μαρία Κοντομηνά, που τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς και ενημερώνεται με κάθε λεπτομέρεια για την πορεία της υγείας του. Υπενθυμίζεται, ότι τον Ιανουάριο του 2014 ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε εισαχθεί και πάλι εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρρυθμίες.

Mάλιστα τότε τον είχαν επισκεφθεί η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο, καθώς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με τους οποίους είναι γνωστό πως διατηρεί φιλικές σχέσεις. Πρόκειται για την εποχή που ήταν κατηγορούμενος για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Τότε είχε φτάσει στο ιδιωτικό νοσοκομείο με τη συνοδεία αστυνομικών, ενώ ο ιατροδικαστής που τον είχε επισκεφθεί, συνέστησε τη μεταφορά του σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα. Όπως κι έγινε.

Ο επιχειρηματίας διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος αρκετές μέρες. Σημειώνεται ότι η βεβαρημένη υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά, ήταν από τους βασικούς λόγους για τους οποίους είχε αφεθεί ελεύθερος για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με εγγύηση 5 εκατ. ευρώ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!