tromaktiko: Ο αυτοσαρκασμός του Τσίπρα: Το καλοκαίρι το βγάλαμε με εκλογές, τον χειμώνα όμως πώς θα τον βγάλουμε;

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο αυτοσαρκασμός του Τσίπρα: Το καλοκαίρι το βγάλαμε με εκλογές, τον χειμώνα όμως πώς θα τον βγάλουμε;



Είναι χαρούμενος ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας με τη νίκη του στις εκλογές και το δείχνει...


Όπως γράφει ο Βηματοδότης, ο Πρωθυπουργός ακόμα και μέσα στην Αίθουσα Τελετών της Προεδρίας δεν έχασε τη διάθεσή του για χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Μιλάμε για την ίδια αίθουσα όπου πριν από λίγα λεπτά έδωσε τη διαβεβαίωση (πολιτικό όρκο) του Πρωθυπουργού ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου και παρουσία των συνεργατών του Νίκου Παππά, Ολγας Γεροβασίλη και Δ. Πανταζόπουλου, των ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και των συνεργατών του Προέδρου της Δημοκρατίας Γ. Γεννηματά, Σωτ. Ρίζου (προέδρου επί χρόνια του Συμβουλίου της Επικρατείας) και Λώρας Μολυβιάτη (κόρης του Π. Μολυβιάτη, υπεύθυνης για τις δημόσιες σχέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας) και όπου ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να κάνει μερικά καλαμπουράκια.

Έχει σχηματιστεί ένα «πηγαδάκι» στο κέντρο της αίθουσας και την ώρα που ο σεφ του Προεδρικού Στέφανος Τσιαμπαλής τους σέρβιρε την καθιερωμένη πορτοκαλάδα, ο κ. Τσίπρας είπε: «Το καλοκαίρι το βγάλαμε με εκλογές, τον χειμώνα όμως πώς θα τον βγάλουμε; Είμαστε ικανοί για όλα».

Όλοι έσκασαν στα γέλια, και ας νόμιζαν οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στην αίθουσα ότι γινόταν συζήτηση για σοβαρά θέματα όπως η σύνθεση της κυβέρνησης ή το Προσφυγικό.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!