tromaktiko: Ντοκουμέντο : Άφησαν τους νεκρούς και τραυματίες στο έλεος του Αλλάχ οι Τούρκοι από το φόβο τους [video]

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ντοκουμέντο : Άφησαν τους νεκρούς και τραυματίες στο έλεος του Αλλάχ οι Τούρκοι από το φόβο τους [video]



Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου μετά την... επίθεση με νάρκη του Τούρκικου τεθωρακισμένου που στοίχισε τη ζωή σε 19 Στρατιωτικούς ανάμεσα τους και Αξιωματικούς κανείς δεν πήγε να τους περιμαζέψει.

Αν και η ανακοίνωση του Επιτελείου έκανε λόγο για ασθενοφόρα και Ελικόπτερα.

Και φυσικά δεν έγινε καμιά Στρατιωτική επιχείρηση κατά των Ανταρτών …Άσχετα με τις ανακοινώσεις για τον πληθυσμό.

Τους νεκρούς δεν τους περιμάζεψε καμία στρατιωτική μονάδα και κανένα ασθενοφόρο. Προφανώς τα πτώματα των νεκρών στρατιωτών κείτονταν εκεί για ώρες, και καμία κρατική μονάδα δεν πήγαινε να τους πάρει ! Μέχρι που μετέβησαν ντόπιοι και τους περισυνέλεξαν.


Εντυπωσιακή είναι και η μεγάλη λακούβα που προκλήθηκε από την βόμβα που είχε τοποθετηθεί εκεί. Και φυσικά αποδείχτηκε πως κανένα απο τα τεθωρακισμένα οχήματα Τουρκικής κατασκευής δεν προστατεύουν επαρκώς το προσωπικό!



Η επίθεση που δέχτηκαν οι Τούρκοι το βράδυ της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου στην τοποθεσία Dağlıca, στην περιφέρεια Hakkari, είχε τον πικρό για τους Τούρκους απολογισμό 19 νεκρούς στρατιωτικούς, ανάμεσα τους ένας αντισυνταγματάρχης και ένας λοχαγός, ενώ αναφέρθηκαν δεκάδες τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του Ντιαρμπακίρ και του Βαν.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!