tromaktiko: Ανείπωτη τραγωδία στο Μενίδι: Νεκρά δύο παιδιά 17 και 13 ετών - Σε κρίσιμη κατάσταση άλλοι 3

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ανείπωτη τραγωδία στο Μενίδι: Νεκρά δύο παιδιά 17 και 13 ετών - Σε κρίσιμη κατάσταση άλλοι 3



Δεν έχει τέλος η τραγωδία που ζούν όλοι από χτες το μεσημέρι...
Μετά τον άδικο χαμό του ενός εκ των πέντε επιβατών που τράκαραν στην Αγ. Διονυσίου, στο ύψος της ΕΥΔΑΠ, λίγο μετά το μεσημέρι από την ζωή έφυγε και ο 13χρονος συνεπιβάτης του μοιραίου ΙΧ αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε διερχόμενο φορτηγό.

Ο δρόμος καρμανιόλα βάφτηκε για άλλη μια φορά με αίμα όταν 5 νέα παιδιά ηλικίας από 13 έως 17 ετών κατέβαιναν την οδό Αγ. Διονυσίου, στο ύψος του ΚΑΠΟΤΑ, σύμφωνα με μαρτυρίες, προσέκρουσαν στο φορτηγό και κυριολεκτικά το ΙΧ κόλλησε στο μαντρότοιχο της ΕΥΔΑΠ. Οι γείτονες και οι διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν με δυσκολία τα παιδιά από μια άμορφη μάζα σιδερικών όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

Ο 17χρονος Δημήτρης έφυγε λίγη ώρα μετά από την ζωή.Ο 13 χρονος που επέβαινε μαζί με τον αδερφό του νοσηλεύτηκε στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, ενώ τα άλλη τρία παιδιά παρότι η κατάσταση της υγείας του φαινόταν πως καλυτέρευε έχει προκαλέσει ανησυχία. Μάλιστα οι οικείοι των δυο παιδιών που νοσηλεύονται στο ΚΑΤ κάνουν έκκληση για αίμα.

Το Acharnorama δεν δημοσιεύει τα ονόματα των παιδιών σεβόμενο τις δύσκολες ώρες που περνούν τόσο οι τραυματίες όσο και οι οικογένειες των θανόντων. Ευχόμαστε ολόψυχα να πάνε όλα καλά στα παιδιά που νοσηλεύονται. Τα λόγια είναι περιττά όσο αφορά τα δύο παιδιά που έφυγαν τόσο άδοξα... Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!