tromaktiko: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η 27χρονη έμεινε ΑΝΑΠΗΡΗ από ένα απλό λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η 27χρονη έμεινε ΑΝΑΠΗΡΗ από ένα απλό λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες



Η Jo Gilchrist, είναι μια 27χρονη γυναίκα μητέρα ενός παιδιού...
Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος βιαζόταν να βγει με τον αγαπημένο της σύντροφο. Ήταν στο σπίτι της καλύτερης της φίλης και ετοιμαζόταν, όταν ξαφνικά είδε στο πρόσωπο της ένα σπυράκι. Ένα σπυρί που της χάλαγε την εμφάνιση. Έπρεπε να το καλύψει.

Η Jo, ζήτησε το βουρτσάκι του make up της φίλης της και το κάλυψε. Μέσα σε λίγη ώρα όμως το σπυρί μολύνθηκε. Σύντομα οι πόνοι έγιναν αφόρητοι. Μεαφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί ξεκίνησαν τις εξετάσεις. Η Jo είχε προσβληθεί από σταφυλόκοκκο. Σε ελάχιστες ημέρες ο σταφυλόκοκκος τη χτύπησε στην σπονδυλική στήλη. Η Jo δεν θα μπορέσει να περπατήσει ποτέ ξανά.
«Δεν το πίστευα, οι πόνοι που ένιωθα ήταν χειρότεροι και από εκείνους του τοκετού» θα πει και θα συνεχίσει «Όλα ξεκίνησαν από έναν μικρό πόνο στην πλάτη. Νόμιζα ότι οφείλεται στην κακή στάση του σώματος μου. Όμως δεν ήταν αυτό.» Στο νοσοκομείο Πριγκήπισα Αλεξάνδρα (Princess Alexandra Hospital) της πόλης Brisbane στην Αυστραλία οι γιατροί διέγνωσαν σταφυλόκοκκο. Την είχε χτυπήσει στην σπονδυλική στήλη.

Όπως λένε η φίλη της είχε το βακτήριο και από την ανοικτή πληγή που η Jo είχε στο σπυράκι, πέρασε στον οργανισμό της. Σήμερα της χορηγούνται εξαιρετικά ισχυρά αντιβιοτικά και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως ίσως θα μπορέσει να περπατήσει ξανά. Η Jo νιώθει ένα μούδιασμα στα χέρια της, ενώ από τον ομφαλό και κάτω δεν νιώθει το παραμικρό.

Στην επέμβαση πάντως που υποβλήθηκε οι χειρουργοί είδαν πως το βακτήριο της είχε καταστρέψει σε μεγάλο βαθμό την σπονδυλική στήλη. «Ακόμη και εάν περπατήσει θα είναι για πολύ λίγο, ίσως κάποιες ώρες της ημέρας και μετά πάλι θα πρέπει να κάθεται στο καροτσάκι. Αυτό που με σιγουριά μπορώ να σας πω είναι πως δεν θα έχει από εδώ και πέρα τον έλεγχο του εντέρου και της ουροδόχου κύστης της. Θα γνωρίζουμε σε 3 μήνες τι ακριβώς θα συμβεί. Πάντως εάν το βακτήριο πήγαινε στον εγκέφαλο τώρα θα ήταν νεκρή. », είπε ο θεράπων ιατρός της.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!