O τελειόφοιτος Jonah Reider του πανεπιστημίου της Κολούμπια λατρεύει την μαγειρική. Ζει μέσα στην εστία της σχολή, όπου και συχνά μαγειρεύει για τους φίλους του...
Η είδηση για το ταλέντο του μαθεύτηκε στην σχολή και όλοι ήθελαν, να δοκιμάσουν τις συνταγές του.
Αυτό του έδωσε μία ιδέα. Αποφάσισε να μετατρέψει το μικρό του δωμάτιο σε ένα πριβέ εστιατόριο χωρητικότητας 4 ατόμων ανά φορά. Το ονόμασε ''Ψίχα'' και καθημερινά είναι κλεισμένα όλα τα ραντεβού από συμφοιτητές, που θέλουν να απολαύσουν το φαγητό του.
Σύντομα τα νέα έφτασαν στα Μίντια και στο εστιατόριο του αναφέρθηκαν μέχρι και οι New York Post.
Η είδηση για το ταλέντο του μαθεύτηκε στην σχολή και όλοι ήθελαν, να δοκιμάσουν τις συνταγές του.
Αυτό του έδωσε μία ιδέα. Αποφάσισε να μετατρέψει το μικρό του δωμάτιο σε ένα πριβέ εστιατόριο χωρητικότητας 4 ατόμων ανά φορά. Το ονόμασε ''Ψίχα'' και καθημερινά είναι κλεισμένα όλα τα ραντεβού από συμφοιτητές, που θέλουν να απολαύσουν το φαγητό του.
Σύντομα τα νέα έφτασαν στα Μίντια και στο εστιατόριο του αναφέρθηκαν μέχρι και οι New York Post.