tromaktiko: ΒΟΜΒΑ: Ο Πούτιν ετοιμάζει συλλήψεις - Χτυπάει "κάτω από τη ζώνη" τις ΗΠΑ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ: Ο Πούτιν ετοιμάζει συλλήψεις - Χτυπάει "κάτω από τη ζώνη" τις ΗΠΑ



Αποφασισμένος να πιάσει τον Τζιχάντι Τζον είναι ο Βλάντιμιρ Πούτιν... τον Βρετανό μουσουλμάνο αποκεφαλιστή του Ισλαμικού Κράτους.

Η σημαντικότερη προτεραιότητα του αφεντικού του Κρεμλίνου είναι η σύλληψη του 27χρονου Μοχάμεντ Εμουάζι , όπως είναι το πραγματικό όνομα του αποκεφαλιστή.

Πίεση θα νιώσει ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, αν ο Πούτιν τον προλάβει καθότι και ο ίδιος έχει ορκιστεί να πιάσει ζωντανό ή νεκρό τον... αποκεφαλιστή.

«Επειδή οι Ρώσοι βρίσκονται στη Συρία ύστερα από επίσημη πρόσκληση της συριακής κυβέρνησης, αυτό τους νομιμοποιεί να φέρνουν εις πέρας αποστολές ειδικές δυνάμεων στο έδαφος της χώρας, ή ακόμα και αποστολές δολοφονίας. Υπάρχει φόβος ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα ξεκινήσουν να κυνηγούν μεγάλους παίκτες, όπως ο Τζιχάντι Τζον ή ακόμα και τον ίδιο τον Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι», ήταν τα λόγια υψηλόβαθμης αμερικάνικης πηγής στην εφημερίδα sun.

Σύμφωνα με την εν λόγω πηγή αν ο Πούτιν καταφέρει να κάνει αυτό που δεν κατάφερε να κάνει η δύση, να πιάσει δηλαδή κάποιο από τα μεγάλα κεφάλια της Τζιχάντ «θα τινάξει στον αέρα το αμερικανικό πρεστίζ».
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!