tromaktiko: Τραγικός ο απολογισμός της χθεσινής ημέρας

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τραγικός ο απολογισμός της χθεσινής ημέρας



Οι δρόμοι έγιναν ορμητικά ποτάμια.

Μόνο χθες και μόνο στην...
Αττική η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε συνολικά 835 κλήσεις για βοήθεια (απεγκλωβισμοί, αντλήσεις κτλ)

1 νεκρός, μία αγνοούμενη και αμέτρητες καταστροφές είναι ο τραγικός απολογισμός της χθεσινής ημέρας.

Για ακόμα μία αφορά είμαστε "περήφανοι" σαν χώρα που αποδεικνύουμε πόσο λίγοι και ανεπαρκείς είμαστε σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Κάθε φορά που μια κακοκαιρία πλήττει την χώρα μας, γινόμαστε ένα με την θάλασσα.
Δεν προλαβαίνουμε τις αποζημιώσεις πια. Πλημμυρίζουν τα σπίτια, τα φτιάχνουν οι άνθρωποι με δικά τους λεφτά, γιατί κανείς δεν έχει πάρει ακόμα τις αποζημιώσεις από τις προηγούμενες φορές και λίγο αργότερα ξαναπέφτουν θύματα του καιρού και της ελληνικής υποδομής.

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην Ελευσίνα, όπου δυο άνθρωποι εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους, που γέμισε νερό. Μετά από έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα και στο Παλαιό Ψυχικό, όπου κολώνες της ΔΕΗ και πεύκα έπεσαν. Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου, που έστειλε συνεργεία προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Σύμφωνα με κατοίκους τις ζημιές προκάλεσε ένας μικρός ανεμοστρόβιλος που διήρκησε 1 με 2 λεπτά.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΡΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΝΕΡΟ!

Χθες στο Χαϊδάρι, στην οδό Κύπρου, το νερό στους δρόμους παρέσυρε από γραφείο τελετών και ένα φέρετρο. Οι κάτοικοι είχαν μείνει και κοιτούσαν το μακάβριο θέαμα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!